Narudžbenica

X

*

*

*

*

*

*

*

7 + 9

=

*

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000,00 din

*Obavezna polja

kom

iznos-din

proveri

O nama

Medical Plants Kreativna Laboratorija je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom kozmetike formulisane od kvalitetnih i prirodnih sirovina. Za jedinstvene recepture sjedinili smo brižljivo odabrane biljne ekstrakte i esencije, biljna ulja bogata fitoestrogenima, prirodne vitamine ( C, E, B5, B3) koji imaju visoko nutritivnu vrednost za kožu.

Vekovima korišćena i potvrđena blagodet riznice prirode implementirana je u savremene podloge i pretočena u kozmetiku namenjenu nezi lica i tela. Uvek aktuelna težnja da se pronađe proizvod kojim se postiže neinvazivno podmlađivanje kože motivisala nas je da proizvedemo Kremu sa matičnim ćelijama zelene jabuke koja hidrira kožu do dubokih slojeva, energizuje naše matične ćelije kože i time smanjuje dubinu bora. Medical Plants kozmetika je dizajnirana tako da neguje zrelu kožu različitih tipova usporavanjem procesa fiziološkog i foto-starenja. Akne Kontrol proizvodi neguju mladu, masnu i aknama zahvaćenu kožu, pomažući joj da prebrodi doba puberteta i izađe iz njega lepa i negovana. Derma proizvodi umiruju crvenu i suvu kožu, a proizvodi za kosu pomažu kod rešavanja problema peruti i poboljšavaju rast kose.

Medical Plants kozmetika ne sadrži veštačke boje, a jedan broj kozmetičkih proizvoda je bez konzervansa.

Naša poslovna strategija usmerena je ka:

- Proizvodnji bezbednih kozmetičkih proizvoda (bezbednost se prati i unapređuje kroz Safety Assessment i regulativu Evropske Unije). Svesni da je obezbeđenje kvaliteta imperativ koji zahteva kontinuirani rad i permanentno unapređenje procesa.
- Proizvodnji kvalitetnih kozmetičkih proizvoda kontrolisanih od strane domaćih akreditovanih ustanova (mikrobiološki i toksikološki)
- Proizvodnji efikasnih kozmetičkih proizvoda ( efikasnost potvrđena Courage-Khazaka MPA 6 uređajem)
- Proizvodnji dermokozmetičkih proizvoda kao efikasnih, i po ceni pristupačnih najširoj populaciji
- Proizvodnji po Ugovoru za mala i srednja preduzeća
- Stalnom razvoju i edukaciji baziranoj na najnovijim evropskim i svetskim dostignućima i trendovima u oblasti kozmetologije
- Povećanju zadovoljstva korisnika i osluškivanju njihovih potreba
- Povećanju zadovoljstva zaposlenih

Osnivač preduzeca je Mirjana Pantelić mr ph. specijalista industrijske farmacije. Preko 20 godina bavi se razvojem sopstvenih formulacija temeljenih na savremenim saznanjima i iskustvima, kao i usavršavanju receptura nasleđenih od svog dede, jednog od prvih posleratnih farmaceuta. Porodična tradicija i podrška, stalna edukacija i ljubav prema farmaciji, iznova donose sve kvalitetnije formulacije za negu i ulepšavanje kože.

Medical Plants proizvode koristi sve veći broj zadovoljnih korisnika, pre svega zbog kvaliteta i pristupačne cene.

Politika kvaliteta

Medical Plants Kreativna Laboratorija sprovodi efektivna i inovativna rešenja u proizvodnji kozmetike. Prateći savremene trendove u proizvodnji kozmetike, neprestano težimo da svaki naš proizvod, proizveden kroz GMP - dobru proizvođačku praksu i savremenu proizvodnju, bude kvalitetan i bezbedan.

Svoje ciljeve u oblasti upravljanja kvalitetom ostvarujemo kroz:
- brigu o zadovoljenju zahteva kupaca i ostvarenju dogovorene porudžbine
- primenu standarda ISO 9001 u procesima i GMP – dobre proizvođačke prakse za kozmetičke proizvode, prema ISO 22716
- pažljivu kontrolu sirovina i ambalaže na ulazu
- pažljivu kontrolu svih faza proizvodnje i pakovanja
- stalno unapređenje svojih proizvoda i procesa

Medical Plants Kreativna Laboratorija je u mogućnosti da Vam ponudi sledeće usluge:

1.Safety Assessment – procena bezbednosti kozmetičkih proizvoda u odnosu na Uredbu 1223/2009
2.Izrada PIF-a ( Product Information File) – neophodan document za postavljanje kozmetičkog proizvoda na market Evropske Unije.Takođe, u mogućnosti smo da ponudimo kontakt Odgovorne osobe ( Responsible Person) neophodne za izvoz kozmetičkih proizvoda na tržište Evropske Unije
3.Notifikaciju kozmetičkih proizvoda na CPNP portal
4. Razvoj formulacije I preformulacije
5.Ispitivanje stabilnosti kozmetičkog proizvoda kroz test ubrzanog starenja I test realnog starenja
6.Ispitivanje kvaliteta kozmetičkog proizvoda: organoleptički, mikroskopski, refraktometrijski, mikrobiološki I merenjem pH
7.Ispitivanje efikasnosti kozmetičkog proizvoda: kroz merenje I praćenja poboljšanja hidratacije, merenje površinskih lipida, merenje I praćenja smanjenja transepidermalnog gubitka vlage (TEWL), humani patch test pod kontrolom dermatologa