Narudžbenica

X

*

*

*

*

*

*

*

3 + 8

=

*

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000,00 din

*Obavezna polja

kom

iznos-din

proveri

Vesti

18

September

2016.

PRODUCT INFORMATION FILE (PIF) -novo u ponudi

Sa zadovoljstvom obaveštavamo stručnu javnost da Medical Plants Kreativna Laboratorija osim što izrađuje formulacije dermato - kozmetičkih proizvoda za sopstvene potrebe, pruža usluge i za potrebe ugovornih poručioca, koristeći sirovine najkvalitetnijih, svetski priznatih dobavljača. Osim formulisanja dermato - kozmetičkih proizvoda, bavimo se proizvodnjom istih za svoje i potrebe ugovorne proizvodnje. Izrađujemo PIF (Product Information File) u celosti, kroz izradu Safety Assessmenta i procenu efikasnosti u skladu sa Legislativom Evropske Unije.
Efikasnost proizvoda se potvrđuje priznatim metodama Courage-Khazaka MPA-6 po protokolu, a Safety Assessment of Cosmetics (procena bezbednosti) i Uredba 1223/2009 su polazne tačke u formulisanju i proizvodnji bezbednih kozmetičkih proizvoda.
Prodact Information Fail izrađujemo pod Ugovorom o zaštiti i čuvanju u tajnosti podataka.

21

July

2016.

Procena bezbednosti kozmetičkog proizvoda

Nega kože lica i tela, a naročito osetljive regije oko očiju, nazo-labijalne regije, regije vrata i dekoltea, neiscrpni je motiv kreativnim dizajnerima kozmetičkih formulacija. Savremene podloge, aktivne molekule, lakoća aplikacije, dopadljivo pakovanje, neodoljiv miris... i tako nas uvode u svet svakodnevnih izazova i čarolije „večne lepote i mladosti“. Skoro pa savršeno.... Ipak, treba znati...
Od jula 2013. godine na teritoriji Evropske Unije na snazi je Uredba 1223/2009 koja je obavezujuća za sve proizvođače, uvoznike i distributere kozmetike na teritoriji Evropske Unije. Suštinski cilj ove Uredbe je bezbednost kozmetičkog proizvoda za ljudsku upotrebu, odnosno, bezbednost svih njegovih sastojaka, što mora biti potvrđeno kroz brojne in vitro testove.Takođe, podrazumeva da je proizvod usklađen sa Dobrom proizvođačkom praksom. Postupak se sprovodi kroz stručnu ekspertizu Safety Assessor-a, osobe zadužene za iznalaženje i prikupljanje materijalnih i objektivnih činjenica koje obezbeđuju dokaz da je kozmetički proizvod za navedenu namenu pod normalnim, razumno predvidljivim i očekivanim uslovima korišćenja, bezbedan za ljudsku upotrebu. Na osnovu sakupljenin zvaničnih dokaza o sirovinama, uz adekvatne proračune (toksikološki profil) za svaku pojedinačnu sirovinu iz proizvoda, zatim dokaza o stabilnosti gotovog proizvoda, potvrda o bezbednosti i kompatibilnosti primarne ambalaže, dokaza za tvrdnje o efikasnosti, Safety Assessor izrađuje izveštaj koji sadrži mišljenje o bezbednosti kozmetičkog proizvoda. Takav izveštaj je neizostavni deo dokumentacije koju mora posedovati osoba odgovorna za postavljanje kozmetičkog proizvoda na tržište EU.
Dakle, samo uz bezbedan i efikasan kozmetički proizvod naša koža dobija adekvatnu negu.06

February

2016.

Procena bezbednosti kozmetičkog proizvoda (Safety Assessment)

05

April

2015.

Novo u Ponudi - Poklon Set

Poštovani korisnici,
NOVO u našoj ponudi – MP POKLON SET od 2 proizvoda. Obradujte dragu osobu poklonom koji u sebi sadrži 2 Medical Plants anti-age proizvoda u 4 kombinacije:

· MP Amla serum anti age i MP Amla krema 30+
· MP Amla serum anti age i MP Amla krema 45+
· MP Amla serum anti age i MP Amla matične ćelije zelene jabuke krema
· MP Amla serum anti age I MP Aloa vera-pantenol gel krema.

Proizvodi su spakovani u kvalitetnu kartonsku kutiju I reklamnu kesu Medical Plants.
Poklon deluje reprezentativno I deo je naše korporativne ponude koju želimo da podelimo sa Vama.

Vase predloge I sugestije ćemo rado prihvatiti u našem daljem radu.

Uživajte u kupovini

03

April

2014.

Marketig u farmaciji 2014

Medical Plants je učestvovao na konferenciji Marketing u farmaciji 2014, održanom u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

06

February

2014.

MP Sertifikat ISO

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše poslovne partnere i krajnje korisnike da je Medical Plants doo u decembru 2013. godine dobio sertifikat za poslovanje u skladu sa standardom ISO 9001:2008. Sertifikaciju je izvršila sertifikaciona kuća CERTOP.

30

July

2013.

KAKO BOJE UTIČU NA NAS

Boja je energija. Boje opažamo ne samo vizuelno, već ih i nesvesno upijamo.
Terapija bojama je danas veoma zastupljena i koristi se širom sveta zbog svoje efikasnosti i bezbednosti. Njeni koreni datiraju iz drevnih kultura Egipta, Indije i Kine.
Boje pomažu da napunimo svoje unutrašnje rezerve energije, čime poboljšavamo otpornost organizma.

Zbog toga smo brižljivo odabrali kolorit za ambalažu naših proizvoda:

1.Ljubičasta boja je simbol samopouzdanja i duhovnosti.
2.Zelena boja je boja ljubavi, mladosti, napretka,regeneracije i ravnoteže.
3.Plava boja deluje umirujuće u raznim emotivnim stanjima. To je boja odanosti, spokojstva i iskrenosti.
4.Crvena boja je simbol zdravlja i moći.
5.Narandžasta- boja kreativnosti, prosperiteta i dobrog raspoloženja.

14

April

2013.

Medical Plants na Sajmu kozmetike

Tradicionalno, i ove godine smo učestvovali na Sajmu kozmetike "Dodir Pariza" koji je održan u Beogradu 6. i 7. aprila. Na sajmu je bilo prisutno preko 150 izlagača iz zemlje i cele Evrope, i sa preko 10 000 posetilaca bio je jedan od najuspešnijih. Učešće smo iskoristili i za promociju novih proizvoda, kao i nove ambalaže i novog vizuelnog identiteta našeg brenda. Ovim putem želimo da se zahvalimo našim kupcima, za poverenje koje su nam poklonili. Vidimo se u oktobru... Vaš Medical Plants.