Anti age kreme 30+, 40+, 50+

Anti age kreme, odnosno anti age tretmani su u poslednjih 10-ak godina stekli ogromnu popularnost. Prema mišljenju dermatologa koža počinje da stari već oko 25. godine. Kolagen lagano počinje da se gubi, zalihe vode mnogo brže isparavaju. Anti age kreme i anti age kozmetika je odlična preventiva.

Zatvori

Green Inspiration Anti-pollution I Anti-Wrinkle Serum

9,600.00 RSD
Serum za ublažavanje bora sa probiotikom Zapremina 30ml
Krema za podmladjivanje anti wrinkle cream
Zatvori

Anti-pollution | Anti-Wrinkle Cream

9,600.00 RSD
Krema za podmlađivanje kože sa probiotikom Zapremina 50ml
Zatvori

Anti-Wrinkle Oily serum

9,600.00 RSD
Hranljivi uljani serum Zapremina 30ml
Zatvori

Active Beauty | Intensive Skin Care Cream

2,800.00 RSD
Dnevno-noćna nega kože sa probiotik-derivatom Zapremina 30ml
antirid sa bajkalskim ekstraktom
Zatvori

Antirid sa bajkalskim ekstraktom

700.00 RSD1,500.00 RSD
Krema protiv bora i za ishranu kože
Zatvori

Krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke

1,500.00 RSD
Krema za hidrataciju kože sa matičnim ćelijama zelene jabuke Zapremina: 50 ml
Zatvori

Amla krema 45+ sa Ajurvedskim ekstraktom

1,250.00 RSD
Krema za svež i ishranjen izgled kože i svetliji ten Zapremina 50ml
Zatvori

Amla 30+ krema sa Ajurvedskim ekstraktom

1,250.00 RSD
Krema za hidrataciju i svež izgled kože Zapremina 50ml
Zatvori

AloeVera Pantenol gel-krema

1,450.00 RSD
Hidrira, hrani, umiruje Zapremina 50ml

Preventiva za buduće neminovno starenje kože.
Kako biste preduhitrili neželjene bore, najbolje je na vreme početi sa korišćenjem anti-age kozmetike.

Anti age kreme 30+

Prvi znaci starenja predstavljaju sitne linije oko očiju i usana. Pored njih, javlja se depigmentacija kože. To je odgovor na usporeno obnavljanje ćelija kože. Kao jedan od glavnih uzroka starenja kože je dehidratacija.
U 30-im ste još uvek prilično mladi i imate dovoljno vremena da popravite oštećenja i zaštitite ten. Počnite sa anti age dnevnim kremama koje u sebi imaju zaštitni faktor SPF 30. Tokom tridesetih, nivo hormona počinje da se smanjuje, kao i proizvodnja kolagena. Kupujte kreme koje će uz hijaluronsku kiselinu sadržati retinol, vitamin A i biljne ekstrakte.

Anti age 40+

Bore se u 40-im neminovno pojavljuju. Koža postaje opuštenija, gubi svoju prirodnu elastičnost, čvrstinu i tonus. Moguća je pojava hiper pigmentacije, odnosno staračkih pega i fleka na koži.
Još jedan problem postaje vidljiv, a to su podočnjaci. Nahranite kožu antioksidansima. To ćete učiniti kremama koje sadrže vitamin C. Koristite efikasne anti age kreme 40+. Posebno one dnevne koje imaju veći zaštitni SPF.

 Anti age 50+

Sa 50 godina žene izgube između 20-40 % kolagena. U ovim godinama koža nema akni i drugih nepravilnosti koje se javljaju u mladosti. Ali, ono što se dešava, jeste da koža postaje izrazito suva. Dakle, treba je dobro hidrirati.
Zreloj koži su potrebne prirodne masti i ulja. Od velikog značaja je da nakon 50-e godine koristite noćne anti age 50+ kreme. Koža se tokom noći obnavlja, a sastojci poput peptida, vitamina, hijaluronske kiseline će uticati na regeneraciju.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu