Losion protiv urastanja dlačica

Losion protiv urastanja dlačica je proizvod namenjen za hidriranje i omekšavanje kože. Osim toga ima i dejstvo blagog pilingovanja gornjeg epidermalnog sloja. Urasle dlake nisu retka pojava. Mnogo je žena koje se suočavaju sa ovim problemom, naročito posle depilacije.

Losion protiv urastanja dlačica

1,070.00 RSD
Odličan losion protiv urastanja dlačica Zapremina 50ml
Dodaj u korpu

Urasle dlake kod žena se najčešće javljaju na nogama.

Razlog zašto posle depilacije imamo crvene krastice je taj što su pri depilaciji dlake prekinute u svojim folikulima. Onda one počinju da rastu nazad u kožu. To se može sprečiti pilingom, hidriranjem i losionima protiv urastanja dlaka.

Losion protiv urastanja dlačica – dejstvo

Losioni protiv urastanja dlaka uspešno otvaraju pore i čine kožu mekšom. Uz to sprečavaju iritacije nakon brijanja i depilacije. Redovnim nanošenjem losiona, koža posle depilacije neće crveniti i neće se pojaviti bubuljice. Uz folikul dlake postoje lojne ćelije, koje proizvode prirodna ulja. Kada dlaka ostane zarobljena unutar kože, ulja koja se luče ne uspevaju da izbiju na površinu. Ulja se skupljaju oko urasle dlake i stvaraju zapaljenje. Zato je neophodno da redovno negujemo kožu, kako bi što duže ostala mekana.

Urasle dlake su i estetski i zdravstveni problem. Losion protiv urastanja dlake deluje preventivno. Osim toga doprinosi i prehrani kože, hidrataciji i umirivanju kože. Pored toga ima i antibakterijsko svojstvo. Losion se na kožu nanosi kružnim pokretima. Takođe kada kupujete losion potrebno je odrediti vaš tip kože i upoznati se sa njegovim sastavom. Oni koji su bogati vitaminom C, eteričnim uljima i glicerinom su se pokazali dosta efikasni. Da biste izbegli urastanje dlačica izbegavajte posle depilacija da nosite usku garderobu. Neki ljudi su više, a neki manje skloni urastanju dlačica. Iako to jeste bezazlen problem, ukoliko se ne tretira pravilno, može izazvati bakterijsku infekciju. A poznato je da svaka infekcija ostavlja štetne posledice po naš organizam. Zato vodite računa i redovno koristite losione protiv urastanja dlačica. Uvek birajte prirodna i biljna sredstva za negu nogu, pa samim tim i losion protiv urastanja dlaka.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart