Depilacija i nega posle depilacije

Nega posle depilacije je od izuzetne važnosti. Depilacija je uklanjanje dlaka sa površine kože. Kada završite sa svojim strašnim sastankom za depilaciju, možda mislite da je sve gotovo, ali zapravo nije. Ostaje još jedna veoma važna stvar. A to je nega posle depilacije.

Šećerna pasta – nežna depilacija

695.00 RSD2,800.00 RSD
100% prirodan proizvod s medom
Odaberite opcije

Derma spray

935.00 RSD1,250.00 RSD
Jedan sprej, više rešenja 50ml, 150ml
Odaberite opcije

Neophodno je da sledite nekoliko jednostavnih smernica nakon depilacije. Imajte na umu da će vas malo prevencije spasiti od nekih zaista dosadnih neželjenih efekata.

Iako se depilacije ne treba bojati, ona ustvari ostavlja kožu u osetljivom stanju, bar na neko vreme (otprilike od 24 do 36 sati). Tokom ovog vremena morate primeniti nekoliko saveta za negu kako biste umirili kožu i sačuvali rezultate depilacije. Na isti način, trebalo bi da izbegavate neke druge stvari. Kako biste sveli na minimum rizik od potencijalnih kožnih problema poput urastanja dlaka, bakterijskih infekcija, osipa, svraba, crvenila i ožiljaka. Zaronimo u ono što treba, a šta ne u brigu o post-depilaciji!

Nega posle depilacije – sredstva posle depilacije

Losioni protiv urastavanja dlačica su savet za negu broj 1 nakon depilacije. Smiruju kožu ublažavaju urastanje dlaka.
Odlična su opcija jer sadrži posebne sastojke koji štite i pomažu u oporavku kože nakon depilacije.
Hladne obloge odlično deluju na smirivanje crvene kože i smanjenje pojave iritacija ili upala nakon depilacije.
Takodje za negu posle depilacije su odlični tonici i gelovi zasnovani na prirodno smirujućim sastojcima. Kao što su aloja, vitamin B5, cica ekstrakt, glicerin, hamamelis, ulja lavande, slatki koren… Vitamin B5 se koristi zbog svojih kondicionih svojstava koja pomažu u smirivanju osetljive, suve ili nadražene kože.

Imajte na umu da vaša koža nakon depilacije mora da se vrati u prvobitno stanje. Pa zašto joj ne biste pomogli proizvodima koji vraćaju njen optimalni pH poput gelova i tonika nakon depilacije. Pojačavaju osvetljenost kože nakon depilacije i imaju umirujuća i hidratantna svojstva.
Izaberite samo proverene preparate za specijalizovanu negu nakon depilacije.
Imate posla sa najvećim organom u vašem telu: kožom. Ona zaslužuje visokokvalitetnu negu. Zato, ne rizikujte! Obavezno koristite samo visokokvalitetne proizvode profesionalne klase koje možete pronaći na našem sajtu.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart