Blog

Drugi o Medical Plants kozmetici

Ako vas privlače jednostavni, prirodni kozmetički proizvodi i tražite inspiraciju da „osvežite” svoju lepotu, na pravom ste mestu. Na našem blogu o prirodnoj kozmetici za negu kože ističemo blagodeti proizvoda posebno biranih sastojaka, i pružamo savete za uspeh u nezi kože. U nastavku je jedan od naših omiljenih postova na blogu o prirodnoj nezi kože koji će vam pomoći da započnete putovanje o zdravoj koži!

Odvojite nekoliko trenutaka vašeg vremena i pročitajte šta je o našoj prirodnoj kozmetici i našim preparatima za negu kože i lica napisala Marja Savić workouts & nutrition, poznati fitnes trener za žene.

Želite da budete zdrave i želite da vaša koža izgleda najbolje u svakom trenutku?

Onda pogledajte i uživajte u video zapisu Marje Savić workouts & nutrition gde ćete primetiti da njena koža i u drugom stanju (a znamo da je tada koža posebno osetljiva) zrači lepotom i neodoljivo je negovana.

U nastavku bloga prenosimo Marjino iskustvo u celosti…

MEDICAL PLANTS. PRIRODNA NEGA – ZA MENE, ZA DECU, ZA NAS
Šta je to što vam je najvažnije? Da budete sigurne? Da znate da je ono što radite ispravno, pomaže vam, neguje vas i čuva? Kada znate da činite pravu stvar – za sebe i one koje najviše volite.

Da li zbog toga što mi je posebno važno da u životu biram ono što je prirodno, jednostavno, i provereno, kako u ishrani, tako i u nezi tela i kože, ili činjenice da potičem iz porodice tri generacije farmaceuta, i toga da sam od malena slušala o tome šta jedan kozmetički proizvod čini kvalitetnim, a šta mu šteti, a time i nama dok ga koristimo, da li zbog toga što su mi u pamćenju ostale rezane slike mojih dok “mute” te prave domaće “pomade”, dok im sestre i ja dodajemo sastojke, gledamo merenje na apotekarskoj vagici i pincetom stavljamo tegiće na suprotni tas – potpuno su me osvojili Medical Plants proizvodi, koji su postali neizostavni deo palete onoga što biram za sebe i svoju porodicu, kao zdravo i dobro.

Proizvode za negu kože, one “najčistije” sa kojima sam se osećala sigurno – koji su mi oduvek najviše odgovarali, a koje sam, kada ih moji više nisu pravili, imala poteškoća da nađem na drugim mestima – pronašla sam ponovo u Medical Plants. Već pri prvom korišćenju vratili su mi taj dobar osećaj, znate onaj kada mažući kremu duboko udahnete i istinski uživate, osećate da svoju kožu hranite. Ne da samo uživate u teksturi, mirisu, nego prosto u toj sigurnosti, jer znate da činite nešto dobro za sebe. U isto vreme, sama pomisao na to šta se sve može dodati u jedan kozmetički proizvod da bi on izdržao transport iz ko zna kog dela sveta do nas, gde će stajati mesecima dok se ne nađe u našoj korpi, a da zapravo na kraju tog puta ne znam šta on zaista sadrži a trebalo bi da ga primenim na svojoj ili koži svoje dece, nije mi nikada ulivala poverenje.

Svi Medical Plants proizvodi sačinjeni su od prirodnih sirovina, hranljivih biljnih i esencijalnih ulja, antioksidanasa i probiotika. Derma linija namenjena nezi suve, oštećene i osetljive kože, formulisana je na bazi hranljivih ulja, vitamina B5 i E i biljnih ekstrakata. Sprej za hidrataciju kože, koji možete koristiti kad je suva, crvena ili nakon sunčanja, krema sa noćurkom za negu i ishranu veoma suve i ostećene perutave kože, ili krema sa cinkom za obnavljanje i zaštitu ispucale kože, samo su neki od proizvoda idealnih da rešite bilo koji od navedenih problema, ili da svoju kožu preventivno negujete.

Prirodna kozmetika Medical Plants

Marja Savic fitnes trener za zene

Prirodna kozmetika za negu lica i tela - Medical Plants

 

 

 

Linija Emolliens je linija nežnih emolijenasa za negu suve kože, kroz ishranu, vlaženje i jačanje njene spoljašnje barijere lipidima, vitaminima, slobodnim masnim kiselinama i antioksidansima. Među njima su i meni omiljeni proizvodi – hranljiva krema za negu suve kože, uljana kupka, emolijensi sa ureom i krema za lice sa uljem badema.

Posebno mi odgovara što linije Emolliens i Derma mogu koristiti i sada tokom trudnoće, kada je koža dodatno napeta i sklona pucanju i stvaranju strija, posebno na stomaku, a i za negu dečje atopijske kože inače sklone ekcemima, isušivanju i iritaciji. Nekako je svaki Medical Plants proizvod prijatan i nežan, miriše na prirodu i predivne biljke, osećam se lepo i sigurno dok ga nanosim, a koža mi ostaje meka i sutradan, čak i sada tokom zimskih meseci.

Ono što me je apsolutno osvojilo kod Medical Plants jeste briga o okruženju i prirodi na način na koji je to jedino ispravno. Svi proizvodi su sačinjeni od Vegan Friendly sirovina i pakovani u Eco Friendly ambalaže.

Medical Plants je istinska prirodna nega, ishrana i zaštita kože – za mene, za decu, za sve nas.
Probajte, negujte se na pravi način, uživajte. Verujem im. Verujte i Vi meni.

Za više detalja o Medical Plants proizvodima, recepturama, istoriji, posetite medic-plants.com i Instagram profil @_medicalplants

Proizvode možete naći u apotekama ili naručiti online.