Facial cleaning masks

Maske za čišćenje lica, rastući su trend u svetu nege kože. Maske za lice, nekada potpuno marginalni proizvodi, danas su nezaobilazni kozmetički proizvod. A među njihovim brojnim funkcijama ističu se one za čišćenje lica. Brojne maske su posebno dizajnirane za uklanjanje nečistoća sa lica.

Sage kaolin mask

1,250.00 RSD
Porcelain mask for oily and combination skin Volume 50ml
Add to basket

Kaolin zeolite mask 50ml

1,250.00 RSD
Porcelain mask with zeolite for problem skin care Volume 50ml
Add to basket

Kaolin mask

1,250.00 RSD
Porcelain mask for dry and normal skin Volume 50ml
Add to basket

Maske za lice su izuzetno korisne za vašu kožu jer pružaju sve potrebne hranljive materije vašoj koži. Pomažu u uklanjanju svih nečistoća i prljavštine sa vaše kože. Glina i cink oksid gotovo su nepogrešiva kombinacija kada je reč o čišćenju lica. Nakon upotrebe za dubinsko čišćenje lica nestaju nečistoće iz pora. Na taj način koža ostaje glatka i nežna. Maske za čisto lice su zaslužne za efekat trenutne lepote i blistavosti. Jer čiste, revitalizuju, umiruju i hidriraju. Makar jednom nedeljno bi trebalo da odvojimo tih pola sata samo za sebe.

Dubinsko čišćenje lica – maske za čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica je jedan od glavnih dobrobiti maske za čišćenje lica. Maska za čisto lice je jedan od proizvoda koji je namenjen za uglavnom sve tipove kože. Jer svaki tip kože zahteva istu negu. Na primer, kao što je hidratacija, uklanjanje nečistoće, vraćanje mladosti i sjaja koži. Masku za lice je najčešće potrebno nanositi 2-3 puta nedeljno. Uvek se potrudite da se opustite skroz pre nego što nanesete masku. Jer svakako, jer biće to uživanje “od glave do pete” .

Masku za čišćenje nikada ne nanosite blizu kapaka i neposredno ispod oka. Uvek izbegavajte i deo oko usana, jer je tu koža tanka i veoma osetljiva. Masku uklonite mlakom vodom. I nakon toga nanesite hidrantnu kremu. Nezaboravite da će koža uživati uz te male, jednostavne tretmane kao što je primena maske za čišćenje lica. A vi ćete svakako biti veoma zadovoljni svakim pogledom u ogledalo. I zapamtite, uvek birajte hranljive maske za lice, jer su odlične za negu kože lica.

 
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Wishlist
0 items Cart