Blog

Najbolji anti age proizvodi

najbolji anti age proizvodi

Najbolji anti age proizvodi su definitivno oni koji svojim sastavom omogućavaju da  koža ostane elastična što duže. Žene koje pređu tridesetu trebalo bi da obrate pažnju na sastav anti age proizvoda. Cink, alfa-hidroksilna kiselina, antioksidansi, niacinamid, lipidi, retinol su supstance najboljih anti age proizvoda. Ako je reč o hidratantnim kremama, potrebno je početi što ranije sa korišćenjem. U mladim godinama koži je pre svega potrebna hidratacija i zaštita od sunca. Tek nakon 30. rođendana intenzivira se potreba za specijalnim aktivnim supstancama protiv starenja kože. Kolagen spada u najvažnije proteine koji grade našu kožu. Posle 25. godine proizvodnja kolagena opada za 1 % svake godine i moramo ga nadoknaditi. Bez dovoljno kolagena, koža se sve više opušta i bore su sve primetnije.

Anti age kreme 30+

Anti age kreme 30+ su neophodne u 30-im godinama. Lojne žlezde postepeno usporavaju rad. Jasnije se ističu prve bore i linije. Tako da su hranljive anti age kreme zapravo najbolji anti age proizvodi za negu u ovom periodu života. Preporuka je korišćenje anti age  krema za lice sa antioksidantima, vitaminom C, koenzimom Q10, vitaminom A, retinolom. Izabranu kremu nanosite dva puta dnevno. Krema je pogodna i kao podloga za šminku. Krema naše kompanije Medical Plants je bogata aktivnim sastojcima biljke Amle. Poseduje snažan “skin lightening efekat”.

Naša preporuka proizvoda iz oblasi Anti age kozmetike

Anti-Age Body Butter with retinol 200ml

2,140.00 RSD
Luxurious body butter, deeply nourishes and hydrates the skinVolume 200ml
Add to basket

Active Beauty | Intensive Skin Care Cream

3,040.00 RSD
Day-night cream with royal jelly, probiotic derivative, peptides...Volume 30ml
Add to basket

Green Inspiration Anti-Stress | Anti-Wrinkle Cream

9,600.00 RSD
Skin rejuvenation cream with probiotics Volume 50ml
Add to basket

AloeVera panthenol gel-cream

1,660.00 RSD
Hydrates, nourishes, soothes Volume 50ml
Add to basket

Amla 30+ cream with Ayurvedic extract

1,650.00 RSD
Cream for hydration and fresh skin appearance Volume 50ml
Add to basket

Amla cream 45+ with Ayurvedic extract

1,650.00 RSD
Cream for fresh and nourished skin and a brighter complexion Volume 50ml
Add to basket

Green apple stem cell cream

2,140.00 RSD
Skin moisturizing cream with green apple stem cells Volume 50 ml
Add to basket

Amla oily serum with retinol

1,650.00 RSD
Intensive anti-aging treatmentVolume 30mlv
Add to basket

Antirid with Baikal extract

965.00 RSD2,070.00 RSD
Anti-wrinkle and skin nourishing cream15 ml, 50 ml
Select options

Peptide Filler pro-active anti-aging serum

2,140.00 RSD
Serum for hydration and antiaging care with royal jelly Volume 50ml
Add to basket

Anti-Wrinkle Oily Serum

9,600.00 RSD
Nourishing oil serum Volume 30ml
Add to basket

Green Inspiration Anti-stress and Anti-Wrinkle Serum

9,600.00 RSD
Anti-wrinkle serum with probiotics Volume 30ml
Add to basket

Anti age kreme 40+

Anti age kreme 40+ su neophodne u rešavanju problema bora, slabe hidriranosti, podočnjaka i fleka na licu. Vaše lice zaslužuje najbolju negu, a ključ nege je efikasna krema. Rezerve kolagena u koži sve više opadaju nakon četrdesete godine. Zbog toga se koža  opušta i gubi volumen. Kako bismo sprečili ubrzano starenje kože, bitno je da se pridržavamo nekoliko osnovnih koraka nege. Uz korišćenje najboljih anti age proizvoda potrebno je dobro negovati kožu lica. Temeljno čistite lice ujutru i uveče. Bitno je da izaberete proizvod za čišćenje lica koji će odgovarati vašoj koži. Izbegavajte agresivne preparate koji sadrže alkohol. Oni će kožu učiniti  suvljom. Nahranite kožu antioksidansima koji će joj pomoći da izgleda sveže i odmorno. To možete učiniti korišćenjem seruma za lice sa vitaminima.

Dobro odabran hidrantni proizvod, zadržava vodu u epidermisu. Koža će biti glatka, jedra i zategnuta. Redovnim korišćenjem najboljih anti age proizvoda držimo pod kontrolom spoljašnje i unutrašnje činioce koji utiču na znakove starenja kože. Vitamini su nezaobilazni sastojak dobre kreme nakon 40 godina. Vitamin A ujednačava boju tena, čisti kožu, smanjuje bore. Sa druge strane, viatmin E pomaže u regeneraciji kože, usporava starenje i odumiranje ćelija. Vitamin C ili askorbinska kiselina najvažniji je antioksidans. Pomaže u obnavljaju kolagena i vraća koži sjaj i punoću. Štiti kožu od uticaja UV zraka i tako sprečava njeno prerano starenje.

Anti age kreme 50+

Anti age kreme 50+ su namenjene nezi zrele kože. Tokom godina, usporava se sposobnost regeneracije kože. Starenjem koža postaje suva, dehidrirana i manje elastična. Da bi se nadoknadili neophodni sastojci potrebna je nega. Zato je neophodno nabaviti dobru Anti-age kremu za lice 50+. Posle 50. godina žene izgube između 20-40 % kolagena. U ovim godinama koža nema akni i drugih nepravilnosti koje se javljaju u mladosti.  Koža  sada postaje izrazito suva. Dakle, treba je dobro hidrirati.

Zreloj koži su potrebne prirodne masti i ulja. Od velikog značaja je da nakon 50-e godine koristite noćne anti age 50+ kreme. Koža se tokom noći obnavlja, a sastojci poput peptida, vitamina, hijaluronske kiseline će uticati na regeneraciju. Kreme za negu kože nakon 50 godina treba koristiti i danju i noću. One imaju drugačiji sastav i funkciju. Dnevne kreme  moraju imati laku strukturu za obavljanje zaštitnih funkcija i služe kao podloga za šminku. Noćna krema u svom sastavu treba da ima obilje biljnih ekstrakata i eteričnih ulja.

Anti age kreme – iskustva 

Iskustva sa anti age negom pokazuju da žene najčešće počinju sa anti-age kremama kasno. Odnosno, onda kada bore na njihovom licu postanu vidljive.

Kako je naše lice ‘’podloga’’ za iskazivanje emocija prvi pokazatelji starenja uzrokovani su mimičkim pokretima. Koža je sve do negde 25. godine fleksibilna po pitanju mimike. Tek nakon tog perioda svaki osećaj iskazan na licu ostavlja mali trag koji vremenom postaje sve uočljiviji. Ono čega možda nismo ni svesni u mladosti, pa i kasnije, jeste da upravo način života ostavlja tragove na koži. Nedovoljno sna, loša ishrana, pušenje, neadekvatna fizička aktivnost ostavljaju tragove na koži. Iskustva žena ipak govore da nekada ulogu ima i genetika. 

Učinkovite su samo najbolji anti age proizvodi kao što su anti-age kreme koje sadrže neke od najvažnijih sastojaka u borbi protiv starenja. Dakle to je hijaluronska kiselina i aktivni sastojci formulisani za uklanjanje bora. Dame govore kako uvek treba posebnu negu posvetiti osetljivom području oko očiju. Poželjno je da u zrelijim godinama hidrirajuću kremu zamenite anti age kremom koja sadrži i hidrirajuće i anti-age sastojke. Uvek su preporuke prirodne kreme jer su one najblagotvornije za kožu. Naravno kombinacija dnevne i noćne kreme za lice sigurno će odraditi posao protiv bora i prevremenog starenja. Birajte samo najbolje anti age proizvode za negu.

Najbolje kreme za lice posle 25- e 

Najbolje kreme za lice posle 25. su one koje imaju širok spektar hranljivih biljnih ulja. Navešćemo neka ulja: argana, ruže, kajsije, pirinča, šargarepe, nevena, ricinusa, noćurka, badema, esencijalnih ulja: lavande, žajfije, ruzmarina, timijana, antioksidanse… Medical Plants među prvima je upotrebio matične ćelije zelene jabuke u svoje proizvode. Kada napunite 25 pravo je vreme da počnete sa korišćenjem najboljih anti age proizvoda. Kako se brinete o vašoj koži nakon 25. godine zavisi izgled vaše kože u kasnijem dobu.

Posle 25. počinju da se usporavaju procesi „samoodbrane“ i koža vapi za hidratacijom. Naravno ne sme se zaboraviti na zaštitu od sunca.

Posle 25. godine koža počinje da gubi vlažnost. Razni su uzroci, a najčešći su nedovoljni unos tečnosti, korišćenje agresivnih preparata za čišćenje i negu kože.  Linije preparata za negu kože lica posle 25. godine kreirane su baš zato da bi usporile razaranje strukture kože. Kreme treba da ublaže one sitne bore koje još niste primetile. Jedan od glavnih uzroka starenja kože su sunčevi zraci, zato preparat za negu obavezno treba da sadrži zaštitni faktor (SPF). Veoma je važno da temeljno čistite kožu i da izaberete pouzdane i delotvorne preparate.

Hidratantna krema za lice

Hidratantna krema za lice je najvažniji proizvod za negu lica. Voda je izvor života, a isto je i sa kožom. Osnovni uslov da  koža bude zdrava i negovana je da bude dobro hidrirana. Preduslov je da se ne koristi pogrešna hidratantna krema. Dobra hidratantna krema za negu lica je prevencija suve kože. Ona takođe služi kao pomoć u poboljšanju tonusa i teksture kože. Neke hidratantne kreme za lice sadrže humektante koji deluju kao barijera za zadržavanje vlage u koži, poput glicerina.

Najbolja hidratantna krema za negu lica je ona koja odgovara potrebama vaše kože. Kada birate hidratantnu kremu za lice vodite računa da ona ima prirodni sastav. To znači da je bogata vitaminima, koji su neophodni za zdravlje kože. Mora se odabrati idealna formulacija za potrebe svog tipa kože. Ključ je da znate koji sastojci će najbolje odgovoriti na vaše individualne probleme kože.

Hidratantna krema za lice dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu hidrataciju. Tekstura bogate hidratantne kreme za lice pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju. Koža je brzo upija. Smanjuje se osećaj zategnutosti i  koža  je glatka i meka.