Krema za intimnu negu

Krema za intimnu negu je potreba svake savremene žene. Zona intimne regije je veoma osetljiva. Intimna nega žene podrazumeva spoljašnje i unutrašnje očuvanje higijene i zdravlja vagine. Karakteristična je po kiseloj pH. Vrednost ženske regije je oko 4.8, dok je pH vrednost muške regije 4, 2.

Intimna gel krema – za nju i njega
Intimna gel krema – za nju i njega
Zatvori

Intimna gel krema – za nju i njega

1,120.00 RSD
Blaga intimo krema, optimalne pH vrednosti sa hijaluronskom i mlečnom kiselinom Zapremina 50ml
Dodaj u korpu

Da bi se taj prirodni balans sačuvao, potrebno je voditi računa o sredstvima za pranje i kremama za negu. Na taj način sprečavamo prodiranje patogenih mikroorganizama koji uzrokuju nelagodnosti u vaginalnom delu.

Krema za intimnu negu – kako izabrati dobru kremu za intimnu negu

Žene koje su sklone vaginalnim iritacijama i infekcijama preventivno treba da koriste kreme za intimnu negu. Ove kreme sadrže mlečnu kiselinu koja će zaštititi i omekšati kožu vagine. Svaka žena ima svoju mikrobiološku ravnotežu. Ako se ona promeni može da se javi pojačan sekret, peckanje, svrab i različite infekcije. Zato se pri odabiru sredstava za negu intimne regije mora biti obazriv. Izbegavajte agresivna sredstva koja sadrže parfeme, sapune, parabene i dr. Tokom određenog perioda života pojedine žene se suočavaju sa smanjenim nivoom ženskog hormona estrogena. Estrogen je zadužen za podmlađivanje vaginalnih zidova. Osim toga održava prirodnu kiselost i vaginalnu elastičnost.

Pojava suvoće vagine je prilično nelagodno iskustvo. Ali postoji rešenje za ovaj problem. Ono što možete učiniti jeste korišćenje adekvatnih krema za intimnu negu. Žene koje se približavaju menopauzi treba da koriste hidratantne kreme i sredstva za intimno pranje. Danas postoji i veliki izbor proizvoda za negu intimne zone posle depilacije te regije. Birajte prirodna umirujuća sredstva koja sadrže ekstrakte biljaka u kombinaciji sa pantenolom. Veliki spektar proizvoda za intimnu negu na tržištu znači da svako može pronaći ono što mu odgovara. Formulacija kreme je najvažnija. Sadržaj vitamina B5, hijaluranske kiseline, ulje kantariona i semenki grožđa, glicerina, aloe vere su sigurni znaci kvaliteta. Ovakve kreme će sprečiti isušivanje intimne regije i održavati je u dobrom stanju.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu