Regenerator za kosu

Regenerator za kosu, za početak, da objasnimo šta je regenerator. Pojednostavljeno rečeno, regenerator je sredstvo za kondicioniranje ili vlaženje i regeneraciju kose. Obično se sastoji od sastojaka poput ulja i omekšivača. Kada se kombinuju, ovi sastojci nadoknađuju vlagu kose.

Hair Plex regenerator sa hijaluronskom kiselinom

690.00 RSD
Brilijantan sjaj i finoća kose Zapremina 50ml
Dodaj u korpu

Onu vlagu nakon što se deo šamponom ukloni. Dok šampon otvara kožicu kose, regenerator je ponovo zatvara – zaključavajući hranljive sastojke i zagađivače.

Regenerator zauzvrat jača kosu, sprečavajući lomljenje, podeljene vrhove, pa čak i gubitak kose. Regenerator možete koristiti odmah nakon šamponiranja ili samostalno. Opšta preporuka je nekoliko puta nedeljno, ali se može koristiti svakodnevno. Uobičajena praksa kaže da ako je kosa istančana i sklona masnoći, ređe je treba tretirati regeneratorom. Ako je kosa gusta i naročito suva ili oštećena (poput bojenja, hlora ili sunca), to bi trebalo da bude redovniji deo nege kose.

Prirodni regenerator za kosu

Postoje razne vrste regeneratora za kosu. Od najčešćih su, uobičajeni tradicionalni regenerator nakon šampona. Zatim regerenator za dubinsko hranjenje kose, i regenerator koji se ne ispire, tretman nakon tuširanja, bez ispiranja koji neguje i štiti kosu tokom celog dana.
Jednako važan kao i vaš standardni šampon je i regenerator. Pažljivo odabrani regenerator doprinosi da kosa dobije negu baš onako kako zaslužuje. Medical Plants kreativna laboratorija nudi široku paletu regeneratora. Svaki od njih pruža nešto zaista posebno da vašu kosu dovede do krajnje zdravog stanja. Bez obzira na potrebe vaše kose, mi imamo savršene regeneratore. Od formula bez silikona do sastojaka za kondicioniranje, možete ojačati pramenove za više poslušniju i lepšu kosu.
Dobar regenerator pomaže da se dehidrirana kosa transformiše u glatke i svilenkaste pramenove koji izgledaju zdravo i vlažno. Kao što ne biste preskočili hidratantnu kremu u svakodnevnoj rutini nege kože lica, onda nemojte preskočiti ni regenerator. Bez njega će vašoj kosi nedostajati hrane koja joj je potrebna da bi se osećala snažno i meko.

Najbolji regenerator za kosu

Bez obzira da li želite da pomognete u popravljanju suve i oštećene kose ili da jednostavno obogatite redovnu rutinu pranja kose, isprobajte naše prirodne regeneratore i uživajte u kosi koja će biti bogato navlažena, bujna i sjajna.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart