Losioni za čišćenje lica

Losioni za čišćenje lica su losioni  koji uklanjaju nečistoće i tragove šminke sa kože. Efikasno je, i nežno sredstvo za čišćenje lica. Bez obzira da li ste muškarac ili žena, prvi korak u svakodnevnoj rutini nege kože lica uvek treba biti pravilno čišćenje. Uklanjanje prljavštine i mrtvih ćelija koje se nakupe na vašoj koži može poboljšati njen izgled.

Žalfija losion – oily skin 200ml

1,250.00 RSD
Losion za negu masne kože i kože nakon brijanja Zapremina 200ml
Dodaj u korpu

Svakako će kožu pripremiti da pravilno upije sve proizvode koje nanosimo nakon toga. A takođe i podsticati obnavljanje kože. Naša koža je svakodnevno izložena mnogim agresijama: vetru, hladnoći, vrućini, kiši, šminkanju, brijanju i redovnom dodiru naših zaprljanih ruku. Izbor pravog sredstva za čišćenje lica može pomoći našoj koži da povrati svoju mladost. I izgleda zdravije.

Obavezno čistite lice dva puta dnevno, ujutro i uveče. I  uvek birajte proizvode koji su namenjeni vašem licu, a ne telu. Koža lica je obično osetljivija, a neki proizvodi koji odlično deluju na naše telo mogu biti prejaki za lice.

Losioni za čišćenje lica – losion za lice

Svaki tip kože ima različite potrebe koje se mogu zadovoljiti korišćenjem odgovarajućeg sredstva za čišćenje lica. Naša sreća je što na tržištu postoji široka paleta proizvoda za čišćenje lica. Losioni za čišćenje kože lica uklanjaju nečistoće sa kože, i pomažu u održavanju njene vlažnosti. Za suvu ili osetljivu kožu losioni za čišćenje su obično najbolje opcije jer ne isušuju kožu.
Redovna upotreba odgovarajućih losiona za čišćenje lica i uklanjanje nečistoće veoma je važna. Jer svi težimo da koža bude lepa i zdrava. A jedna od češćih zabluda jeste i to da je čišćenje lica potrebno samo ukoliko je na njega prethodno naneta šminka. Čišćenjem lica uklanjaju se prirodne izlučevine kože, odumrle ćelije i nečistoće iz spoljašnje sredine. One koje se nakupljaju na koži, smanjuje se verovatnoća zapušenja pora i broj bakterija na koži.

Losioni za čišćenje lica nikako ne škode licu i preporučuju se za redovnu upotrebu. Jer se na taj način licu čini da uvek bude temeljno očišćeno i negovano.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart