Maske za čišćenje lica

Maske za čišćenje lica, rastući su trend u svetu nege kože. Maske za lice, nekada potpuno marginalni proizvodi, danas su nezaobilazni kozmetički proizvod. A među njihovim brojnim funkcijama ističu se one za čišćenje lica. Brojne maske su posebno dizajnirane za uklanjanje nečistoća sa lica.

Zatvori

Kaolin zeolit maska 50ml

850.00 RSD
Porcelanska maska za negu problematične kože Zapremina 50ml
Zatvori

Kamfor Kaolin maska

850.00 RSD
Porcelanska maska za masnu kožu Zapremina 50ml
Zatvori

Kaolin maska

850.00 RSD
Za suvu i normalnu kožu Zapremina 50ml

Maske za lice su izuzetno korisne za vašu kožu jer pružaju sve potrebne hranljive materije vašoj koži. Pomažu u uklanjanju svih nečistoća i prljavštine sa vaše kože. Glina i cink oksid gotovo su nepogrešiva kombinacija kada je reč o čišćenju lica. Nakon upotrebe za dubinsko čišćenje lica nestaju nečistoće iz pora. Na taj način koža ostaje glatka i nežna. Maske za čisto lice su zaslužne za efekat trenutne lepote i blistavosti. Jer čiste, revitalizuju, umiruju i hidriraju. Makar jednom nedeljno bi trebalo da odvojimo tih pola sata samo za sebe.

Dubinsko čišćenje lica – maske za čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica je jedan od glavnih dobrobiti maske za čišćenje lica. Maska za čisto lice je jedan od proizvoda koji je namenjen za uglavnom sve tipove kože. Jer svaki tip kože zahteva istu negu. Na primer, kao što je hidratacija, uklanjanje nečistoće, vraćanje mladosti i sjaja koži. Masku za lice je najčešće potrebno nanositi 2-3 puta nedeljno. Uvek se potrudite da se opustite skroz pre nego što nanesete masku. Jer svakako, jer biće to uživanje “od glave do pete” .

Masku za čišćenje nikada ne nanosite blizu kapaka i neposredno ispod oka. Uvek izbegavajte i deo oko usana, jer je tu koža tanka i veoma osetljiva. Masku uklonite mlakom vodom. I nakon toga nanesite hidrantnu kremu. Nezaboravite da će koža uživati uz te male, jednostavne tretmane kao što je primena maske za čišćenje lica. A vi ćete svakako biti veoma zadovoljni svakim pogledom u ogledalo. I zapamtite, uvek birajte hranljive maske za lice, jer su odlične za negu kože lica.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu