Mleko za čišćenje lica

Mleko za čišćenje lica, izuzetno je nežne i svilenkaste strukture. Odlično je sredstvo za svakodnevno čišćenje i negu kože lica. Mleko za čišćenje lica može se koristiti isto kao i uobičajeno sredstvo za pranje i čišćenje lica. Jednostavno masirajte suvu ili vlažnu kožu kružnim pokretima.

Emolliens 200ml

1,350.00 RSD
Hranljivo mleko za čišćenje lica i negu tela Zapremina 200ml
Dodaj u korpu

Temeljno isprati mlakom vodom i osušiti kožu nežnim upijanjem. Mleko za čišćenje takođe čisti kožu uklanjanjem nečistoća, šminke i prljavštine.

Možda ćete se osećati hidratantnije i umirujuće u poređenju sa umivanjem lica sa nekim drugim sredstvima. Zbog toga ćete se vi i vaša koža osećati osveženije i čistije. Naše savršeno nežno mleko za čišćenje lica ne sadrži ništa osim prirodnih sastojaka. Oni će vam pružiti vrhunsko, luksuzno čišćenje i koje će voleti ne samo vaša koža, već i vaša čula.

MP Emolliens je raskošna formula emulzije za lice i telo. Namenjen je za svakodnevnu upotrebu kao mleko za čišćenje lica. Odličan je i za skidanje šminke, ali i kao mleko za telo.

Čišćenje lica – mleko za čišćenje lica

Koža zdravog izgleda potiče od zdravog načina života. Pored upotrebe prirodnih proizvoda za negu i čišćenje lica sa prirodnim sastojcima, važno je i da pijete puno vode, odmorite se i zaštitite lice od UV zraka. Zato prilikom izbora mleka za čišćenje lica, birajte ona koja u sebi imaju što više prirodnih sastojaka i vitamina. Zahvaljujući svojim dragocenim sastojcima i vitaminima E i B5, mleko za lice nežno uklanja šminku i nečistoće. Ostavlja i čini kožu nahranjenom, mekom i glatkom. Savršeno čisti kožu i pomaže u održavanju njenog mladalačkog izgleda. Istovremeno hidrira kožu i čuva prirodni nivo njene hidriranosti. Mleko za cisto lice je fenomenalan proizvod. Mleka za čišćenje lica imaju prednost nad sapunastim umivalicama, jer nisu agresivna i ne isušuju. Blag i moćan u isto vreme. Dubinski čisti kožu i ne ostavlja ništa za sobom. Ne zateže kožu niti isušuje, na licu ostaje vrlo prijatan osećaj, bez iritacije i crvenila.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart