Piling kože

Piling kože je veoma važan zbog sjaja kože. Naša koža raste i obnavlja se svakog dana. To znači da se mrtve ćelije kože uklanjaju sa površine kože kako bi nove ćelije mogle da izrastu. Ovaj proces sa našim godinama postaje sve sporiji. Zbog toga nam je na tom putu potrebna mala pomoć. A to je piling proizvod koji uklanja mrtve ćelije kože, otvara začepljene pore i ujednačava kožu.

MP Kajsija Piling 100 ml – Za Glatku Kožu Lica i Vrata
Zatvori

MP Kajsija Piling 100 ml – Za Glatku Kožu Lica i Vrata

1,100.00 RSD
Odličnim pilingom do glatke kože lica i vrata Zapremina 100g
Dodaj u korpu
Šećerni piling – za kožu kao somot
Zatvori

Šećerni piling – za kožu kao somot

885.00 RSD1,240.00 RSD
Predivan piling za celo telo sa zavodljivim mirisnim uljima bele orhideje i belog lotusa
Odaberite opcije

Čak i na mladoj koži koja ima bržu regeneraciju ćelija ovaj korak je neophodan tokom rutine nege kože. Najpre, kako bi se sprečilo začepljenje pora, što može dovesti do upale. Ovaj izuzetno efikasan korak u vašoj rutini nege, a to je piling kože treba primeniti kada je vaša koža najčistija. Najbolje neposredno pre nanošenja seruma ili hidrantne kreme.

Izaberite piling za lice koji najbolje odgovara vašem tipu kože. I koji takođe tretira sva stanja kože. Izaberite naš MP Kajsija Piling koji je predivan piling. Namenjen je za nežno pilingovanje lica, vrata i dekoltea.

Piling kože – piling lica

Nega kože lica podrazumeva svakodnevno i adekvatno čišćenje. To uključuje piling lica. Glavna svrha pilinga je kao što smo već pomenuli uklanjanje nakupljenih mrtvih ćelija kože i površinskih nečistoća. Upotreba pilinga podstiče obnavljanje ćelija. Odnosno regeneraciju kože, a uz to ubrzava apsorpciju i delovanje krema i seruma u ​​svakodnevnoj nezi lica. Piling je napravljen u obliku lagane kreme i nežne je strukture. Nanosi se na suvu kožu (ne vlažnu) u tankom sloju. Trlja se nežnim kružnim pokretima. Nakon pilinga preporučuje se nanošenje hranljive hidrantne kreme ili hidrantne maske za lice. Ovaj tretman učiniće čuda za zdravlje vaše kože ako ga primenjujete bar jednom nedeljno.

Pravilna nega kože nakon pilinga može vam pomoći da umanjite bilo kakve senzacije ili vidljive neželjene efekte pilinga kao što su pojava blagog crvenila. Piling se kreće od blage do intenzivne jačine. Od nekih formula profesionalnog kvaliteta dostupnim za kućnu upotrebu, dok su druge dostupne samo u salonu, ili u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu