Tonik za čišćenje lica

Tonik za čišćenje lica nam olakšava rutinu čišćenja lica. Nikada ne bismo smeli da preskočimo korak čišćenja lica u našoj rutini nege kože, a tonik za lice je neizostavan deo tog procesa. Tonik za lice je vodena supstanca sa mnogim i izuzetno različitim prednostima. Sadrži aktivne principe dizajnirane da osveže i revitalizuju našu kožu. Uravnotežuje nivo pH kože, minimizira pore. I izmedju ostalog, priprema našu kožu za naknadni tretman.

Micelarna voda/Micellar water

860.00 RSD
Temeljno čisti, efikasno uklanja šminku, optimalno hidrira Zapremina 460ml
Dodaj u korpu

Kada da ga koristimo?
Tonik za čišćenje lica trebalo bi da koristite dva puta dnevno – ujutru i uveče. Nakon čišćenja lica i pre nanošenja seruma ili uobičajene hidrantne kreme. Izbor hidrantne kreme će u svakom trenutku varirati u zavisnosti od doba godine ili posebnih potreba vaše kože. Ukratko, uvek ga koristite nakon čišćenja lica i pre nanošenja drugog tretmana za negu lica. A ako se bavite sportom ili učestvujete u aktivnostima na otvorenom, ne zaboravite da ga stavite u torbu. Jer bili biste šokirani količinom nečistoća koje se nakupljaju na vašoj koži!

Tonik za čišćenje lica – tonik za lice

Pogodnosti tonika za lice su brojne i raznovrsne: hidrira, osvežava, revitalizuje i uravnotežuje kožu, vraća joj pH. I uvek bi ga trebalo koristiti da bi naknadni tretman bio još efikasniji. Tonik za lice obavezan je za sve tipove kože, posebno za suvu. Zbog svih svojih hidratantnih svojstava i u tretmanima akni, pomažući da se pore svedu na minimum, a da se ne začepe. Takođe je neophodno imati na umu da zbog svojih pojedinih svojstava tonik za lice takođe funkcioniše kao nežni piling. Važno je koristiti tonik lagane, vodene teksture. Onaj, koji se lako nanosi i brzo suši. Neki tonici za lice, mogu se primeniti u bilo koje doba dana. Namenjeni su da osveže i rehidriraju vašu kožu.  Posebno leti, pa čak i tokom nošenja šminke – zato ne zaboravite da ga nosite u torbi 🙂
Tonik za lice idealan je i za muškarce u bilo koje doba dana da ga koriste, posebno nakon brijanja i / ili bavljenja sportom.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart