Maske za negu kože sklone aknama

Maske za negu kože sklone aknama su dobra preporuka za negu masne kože. Briga o koži je izuzetno važna, posebno nega kože koja je sklona aknama. Koža lica predstavlja odraz celokupnog zdravlja. Zbog toga je lepa i sjajna koža rezultat pravilne nege i hidratacije.

Kaolin zeolit maska 50ml

1,250.00 RSD
Porcelanska maska sa zeolitom za negu problematične kože Zapremina 50ml
Додај у корпу

Kaolin žalfija maska

1,250.00 RSD
Porcelanska maska za masnu i mešovitu kožu Zapremina 50ml
Додај у корпу

Pravilnom negom odgovarajućim preparatima koji su bogati hranljivim sastojcima. Razlog pojave akni, može zavisiti od mnogih stvari.
Da li je u pitanju hormonski poremećaj ili neki drugi razlog? Zdrave svakodnevne navike u negovanju kože popraviće situaciju. Zdrava i kvalitetna ishrana. Potom pravilno nežno čišćenje i hidratacija kože. Balans hormona, kvalitetan san i izbegavanje stresa, samo su neki od načina kojima možeš pomoći u smanjenju pojave akni ili druge vrste iritacije kože.

Za pravilnu i kvalitetnu negu kože sklonu aknama najbolji izbor su maske za lice sklone aknama. Mi vam preporučujemo našu odličnu mineralnu masku za negu problematične kože. Ako želite da postignete najbolje rezultate i održite zdrav izgled kože, koristite masku barem dva puta nedeljno.

Maske za negu kože sklone aknama – dejstvo

Prirodne maske za lice sklone aknama čiste kožu, sužavaju pore, imaju regenerativno dejstvo. Podmlađuju ćelije kože, obnavljaju funkcije kože i njene odbrambene mehanizme što ih čini idealnim za masnu kožu i za kožu sklonu aknama. Maske su pogodne za sve starosne grupe. Kako postoje razni tretmani protiv akni koji su odlični za njihovo pojedinačno ciljanje, maske za lice namenjene koži sklonoj aknama istovremeno mogu negovati celo lice. Maske lagano prodiru u kožu, nisu grube prema njoj i doprinose ublažavanju pojave akni.  Naše maske za pravilnu negu kože  čisti i hrani kožu napravljena je od čistih, potpuno prirodnih sastojaka. Može se koristiti kao krema, kao maska koja deluje na lice tokom noći ili kao standardna  maska koja se ispira.  Najviše odgovara masnoj i koži sklonoj aknama.

Ono što je veoma važno da napomenemo, jeste da nijedan tretman, maska ili krema neće rešiti problem sa aknama preko noći. Potrebno je strpljenje i vreme. Ali sa našim maskama za negu kože sklone aknama, na pravom ste putu. 

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
1 item Cart