Masna koža

Masna koža je uvek problematična koža. Gotovo svi mi s vremena na vreme imamo masnu kožu. Naša koža prirodno proizvodi ulje za hidrataciju i zaštitu kože, pa je malo ulja dobro! Problem nastaje kada na koži imamo višak ulja. Višak ulja može dovesti do začepljenja pora, mitesera i drugih mrlja i fleka. Ključ za sprečavanje masne kože je pronaći rutinu nege koja uklanja višak ulja bez isušivanja kože. Masna koža je najčešće u T-zoni. T-Zona se sastoji od kože na čelu, nosu i bradi.

probiotski serum za negu masne koze
probiotski serum za negu masne koze
Zatvori

Probiotik serum 50ml

850.00 RSD
Nega masne i kože sklone aknama Zapremina 50ml
Zatvori

Kaolin zeolit maska 50ml

850.00 RSD
Porcelanska maska za negu problematične kože Zapremina 50ml
Zatvori

Kamfor Kaolin maska

850.00 RSD
Porcelanska maska za masnu kožu Zapremina 50ml
Zatvori

Peptide Filler pro-aktive anti-age serum

1,500.00 RSD
Serum za hidrataciju i podmlađivanje Zapremina 50ml
Zatvori

AloeVera Pantenol gel za umivanje

850.00 RSD
Umirujući, micelarni gel za umivanje Zapremina 200ml
Zatvori

AloeVera Pantenol gel-krema

1,450.00 RSD
Hidrira, hrani, umiruje Zapremina 50ml
Zatvori

Penušavi sumporni gel za umivanje

850.00 RSD
Micelarni gel za umivanje Zapremina 200ml
Zatvori

Losion Plus – Oily skin 200ml

850.00 RSD
Losion za negu masne kože i kože sklone aknama Zapremina 200ml
Zatvori

Kamfor Losion – Oily skin 200ml

850.00 RSD
Losion za negu masne kože i kože nakon brijanja Zapremina 200ml
Zatvori

Serum krema – Oily skin

850.00 RSD
Skuplja pore, umiruje Zapremina 50ml
Zatvori

Dnevna krema – Oily skin

850.00 RSD
Skuplja pore, umiruje, hidrira Zapremina 50ml
micelarna voda 450ml
Zatvori

Micelarna voda/Micellar Water

599.00 RSD
Temeljno čisti, efikasno uklanja šminku, optimalno hidrira Zapremina 450ml

Za one sa masnom kožom, T-zona i drugi delovi lica mogu tokom dana biti preterano sjajni ili masni. Otkrivanje šta uzrokuje vašu masnu kožu je prvi korak u upravljanju njom. Medju uzrocima masne kože su: genetika, godine, duboke bore, spoljni faktori, ishrana, stres.

Masna koža – nega masne kože

Koža sklona aknama. Bez obzira na to imate li sreće da bubuljice doživljavate samo u retkim prilikama ili je to stalna bitka za dobijanje čiste kože, verovatno se pitate da li ih je moguće rešiti. Još je gore što se čini da se one rasplamsavaju u najneprimerenije vreme, kada imate veliki događaj kome treba da prisustvujete i kada ste pod velikim stresom. Bez obzira jeste li odrasla osoba ili tinejdžerka, vreme je da se opustite, jer vam Medical Plants nudi različite proizvode za negu masne kože i negu osetljive kože sklone aknama.
Pitate se kako da se brinete o masnoj koži i koži sklonoj aknama? Najpre, izbegavajte upotrebu nasumičnih proizvoda (što bi vam moglo dodatno pogoršati situaciju) i držite se proverenih proizvoda za masnu kožu. Na našem sajtu možete pronaći različite proizvode kao što su losioni, serumi, kreme, maske i gelovi na negu masne kože i kože sklone aknama. Pronadjite najbolje rešenje koji su potrebni da bi vaša koža bila zaštićena, hidrirana, bez akni ali iznad svega u osnovi, zdrava

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu