Maske za suvu kožu lica

Maske za suvu kožu lica su moćno rešenje. Svi težimo nežnoj i blistavoj koži. Međutim, prečesto ovaj cilj smeta upravo onoj koži koju pokušavamo da poboljšamo. Suvoća, višak masnoće i akne ostavljaju tu mladalačku, glatku kožu van dosega.

Kaolin maska

1,250.00 RSD
Porcelanska maska za suvu i normalnu kožu Zapremina 50ml
Dodaj u korpu

Ako to nije bilo dovoljno loše, jake hemikalije, zagađenje i sunčevi UV zraci mogu našu kožu učiniti suvom i naboranom.

Da bismo oporavili oštećenu i suvu kožu kao rešenje imamo maske za suvu kožu lica.
Hidratantna maska za lice će nam pomoći da imamo meku, elastičnu, blistavu kožu. Bez potrebe za skupim i bolnim medicinskim tretmanima. Maske za lice su danas odlične. Svakako se mogu uklopiti u vašu rutinu nege kože lica. Bez obzira šta je cilj, bilo da je oporavak suve kože, uklanjanje fleka ili učvršćivanje opuštene kože, maska za lice je uvek pravi izbor.

Maske za suvu kozu lica – maske za negu lica

Mnogi od nas se neprestano bore sa suvom kožom. Koža koja se često manifestuje kao gruba, sa flekama i sa vidljivim borama. U vezi sa tim dobra vest je da postoji rešenje. A to je mnoštvo maski za lice koje su posebno formulisane da to ublaže.
Za isušenu, suvu kožu, posebno obraze i vrat potražite sastojke koji će dodati i zadržavati vlagu. Hijaluronska kiselina je lagana i privremeno će uvlačiti vlagu u gornji sloj kože. Glicerin, med takođe mogu dodati i zadržati vlagu. Pored gledanja sastojaka, poželećete i da formula za maske za lice u celini bude dizajnirana posebno za suve tipove kože. Svakako i da može da promoviše hidrataciju, negu i poboljša celokupan izgled suve i oštećene kože. Spremni ste da pronađete svoju sledeću omiljenu masku za lice za suvu kožu? Priuštite svojoj suvoj, dehidriranoj koži intenzivnu hidrataciju.  Pomoću naših maski za suvu kožu to ćete uspeti.

Neke od naših najboljih opcija maske za lice koje hidriraju, neguju, umiruju potražite na našem sajtu i poručite online. Takodje ih možete kupiti u bolje snabdevenim apotekama.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart