Serumi za suvu kožu

Serumi za suvu kožu su dobar izbor za hidrataciju kože. Mnoge stvari se godinama poboljšavaju, medjutim koža nije jedna od njih. Bore i smedje fleke se sve više pojavljuju kako godine prolaze. Da bi se ublažile pojave bora, a i u ublažila suvost kože, mnoge žene koriste serum za suvu kožu.

Zatvori

Green Inspiration Anti-pollution I Anti-Wrinkle Serum

9,600.00 RSD
Serum za ublažavanje bora sa probiotikom Zapremina 30ml
Zatvori

Active Beauty serum I Intensive Skin Care Serum

2,800.00 RSD
Serum za ublažavanje bora sa probiotikom Zapremina 30ml
Zatvori

Anti-Wrinkle Oily serum

9,600.00 RSD
Hranljivi uljani serum Zapremina 30ml
Zatvori

Peptide Filler pro-aktive anti-age serum

1,500.00 RSD
Serum za hidrataciju i podmlađivanje Zapremina 50ml
Zatvori

Amla Oil Serum sa retinolom

850.00 RSD
Intenzivni tretman protiv starenja Zapremina 50ml

Serum za suvu kožu je lagana tečnost na bazi ulja ili vode i lako se apsorbuje. Za svakodnevnu negu celog lica potrebno je samo nekoliko kapi. Serumi za suvu kožu se obično nanose na kožu nakon čišćenja, ali pre hidratantne kreme.

Ako je vaša koža izrazito suva, zategnuta i peruta se, naša preporuka je serum za kožu koji sadrži vitamin E. Vitamin štiti od štetnih uticaja UV zraka, ima protivupalno dejstvo i vlaži kožu. Ima sposobnost sprečavanja fotostarenja i svojstva ovlaživača, vitamin E usporava stvaranje bora.

Serumi za suvu kožu – hidrantni serumi

Nakon čišćenja, vaš prvi osnovni korak, i ujutro i uveče, trebalo bi da bude hidratantni serum za suvu kožu koji deluje na jačanje prirodnog nivoa vlage u koži. Serum za suvu kožu se nanosi uz kremu, gotovo nikada samostalno. Razlog tome je što je njegova tekstura lagana, i nedovoljna sama po sebi za negu kože. Jer kada se uz serum nanese krema, onda je koža dobila i zaštitu i prijatnost. Jedna od mnogih blagodeti seruma za lice je ta što smanjuju upale i iritaciju kože, popravljaju i jačaju prirodni zaštitni štit kože i umiruju kožu. Serumi su namenjeni za sve tipove kože, ali uvek birajte u odnosu na ono šta vaša koža zahteva. Koži je uvek potrebna hidratacija, a hidratantni serum za suvu kožu lica pruža dnevnu dozu vlage koja vam je potrebna.

Serumi za lice izvrsni su hidratantni proizvodi za negu koji se mogu boriti protiv suvoće i učiniti osetljivu i suvu kožu blistavijom i zdravom. Samo nekoliko kapi dnevno seruma za lice dovoljno je za vlaženje, zatezanje, smanjenje bora i nedostataka i davanje sjaja koži.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu