Gel za umivanje

Gel za umivanje lica je odličan za temeljno uklanjanje nečistoća sa lica. Jer umivanje lica je najosnovniji korak u nezi kože. Za pravilnu negu kože treba koristiti odgovorajuće sredstvo za čišćenje kože. Da bi se dobio čist, bistar, blistavi ten.

AloeVera pantenol gel za umivanje

1,250.00 RSD
Blagi micelarni gel za umivanje Zapremina 200ml
Dodaj u korpu

Umivanje lica pomaže u uklanjanju ostataka, uključujući šminku, prljavštinu. Takodje se uklanja i višak ulja koje može začepiti pore i prouzrokovati promenu boje. Birajte gel za umivanje. Bez obzira da li je vaša koža normalna ili kombinovana, suva, masna, sklona aknama, osetljiva ili negde između. Ili ako je u pitanju zrela koža. Gel za uvimanje je preporuka za pranje lica.
Gel za umivanje je blag i prijatan gel za umivanje na bazi pantenola, ekstrakata aloe vere, alge spiruline, glicerina i hijaluronske kiseline. Prijatan na koži, temeljno uklanja nečistoće.Gel neće poremetiti prirodnu zaštitnu barijeru vaše kože jeri sadrži sastojke koji pomažu u održavanju ravnoteže vlage.

Gel za umivanje – Kako izabrati najbolji gel za čišćenje lica?

Sredstvo za čišćenje lica koje sadrži hijaluronsku kiselinu je najbolji izbor za čišćenje lica. Pomaže u obnavljanju barijere kože, privlači hidrataciju i smiruje kožu.Gel za umivanje je razvijen kako bi dubinski očistilo kožu. Uklonilo višak masnoće i osvežilo kožu bez osećaja zategnutosti i suvoće. Veoma je efikasan. Ali ne i iritantan način čišćeenja i nege vašeg tipa kože, medju kojima je i zrela koža.

Nežna formula gela uklanja višak masnoće, tragove šminke i ostale nečistoće sa kože održavajući njenu prirodnu ravnotežu.
Penušavi gel bez sapuna čisti sva stanja kože. Osvežavajući temeljno uklanja nečistoće, ne narušavajući prirodni balans vlage kože. Ovo sredstvo za čišćenje, nežno ispira toksine i ostatke kako bi koža imala osećaj glatkosti i čistoće. Lagan i dovoljno blag za upotrebu svakodnevno, sadrži i umirujuće ekstrakte koji umiruju kožu.

Gel za čišćenje lica pruža uzbudljivu, čistu svežinu koja pomaže u stvaranju prelepog, svežeg, mladalačkog izgleda. Napredna akcija čišćenja pomaže u umanjenju izgleda finih linija, bora i drugih znakova starenja. Idealno za sve tipove kože, uključujući zrelu kožu. Učinkovito čisti, rastvara šminku, i poboljšava teksturu kože, jer nežno pomaže hemijskom pilingu površine kože radi svetlijeg izgleda kože. Glikolne i salicilne kiseline i blistavi biljni sastojci pomažu u pilingu i razjašnjavanju kože, čineći je izuzetno čistom, profinjenom i revitalizovanom.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart