Losion za zrelu kožu lica

Losion za zrelu kožu lica, dobar je izbor za blistav i mladolik izgled. Sviđalo nam se to ili ne, naše lice se počinje menjati kako starimo. Tokom 50-ih, 60-ih, 70-ih i više godina, naša koža ima drugačije potrebe nego nekada.

Emolliens 200ml

1,350.00 RSD
Hranljivo mleko za čišćenje lica i negu tela Zapremina 200ml
Додај у корпу

Micelarna voda/Micellar water

860.00 RSD
Temeljno čisti, efikasno uklanja šminku, optimalno hidrira Zapremina 460ml
Додај у корпу

Tajna da vaša koža izgleda blistavo i mladoliko leži u najboljim hidratantima za lice za žene starije od 40 godina.

Mogu se birati laganija hidratantna krema za zrelu kožu, baš kao što je losion za zrelu kožu lica. Važno je odabrati hidratantnu kremu koja dobro odgovara vašem tipu kože, a ponekad je potrebno malo pokušaja i grešaka. Hidratacija je nešto od čega skoro svi mogu imati koristi kada imaju 50 ili više godina. Jer koža gubi vlagu kako starimo. Iz tog razloga je izuzetno važno da počnemo da se brinemo o svojoj koži već u ranom dobu. Za ovo moramo obezbediti kontinuiranu i kvalitetnu hidrataciju i ishranu.

Losion za zrelu kožu lica – Kako odabrati najbolji hidratant za zrelu kožu?

Najbolji losion za zrelu kožu je onaj koji sadrži visoko cenjene hranjive materije kao što su: ulje semenki grožđa, alantoin, vitamini E i B5… Zbog čega koža brzo postaje glatka i negovana.
Ako je vaša koža suvija, hijaluronska kiselina, vitamin E, aloja, i drugi biljni ekstrakti pomoći će vam da vlažite i rehidrirate isušeni ten. Za negu zrele kože preporučuje se čišćenje lica najmanje dva puta dnevno. Ujutru i uveče. Pored adekvatnog čišćenja lica, za poboljšanje hidratacije zrele kože, preporučljivo je nanositi što prirodnije kozmetičke proizvode. Izaberite prirodni proizvod i uverite se da ne iritira i ne isušuje. Treba izbegavati one koji uključuju alkohol, parfeme ili aditive u svojoj formulaciji.

Upamtite, nikad nije kasno da počnete da se brinete o svojoj koži. Neka vam zrela koža uz losion zablista. Redovnom i pravilnom upotrebnom preparata za podmladjivanje lica možete uticati na produžetak mladolikog i zategnutog izgleda kože, odnosno vratiti vašem licu izgubljeni sjaj.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart