Gelovi za umorne noge

Gelovi za umorne noge su odlična prva pomoć kod problema bolnih, umornih i teških nogu. Čak trećina populacije koja je starija od 25 godina ima problem umornih nogu. Najčešće se problem umornih nogu javlja zbog proširenih vena. Prvo se proširene vene manifestuju kao estetski problem. Već tada treba početi sa preventivnim merama i mazanjem gelova za umorne noge. Osobe sa proširenim venama žale se na bolne, umorne i teške noge. Ove simptome ne treba zanemarivati.

Problem umornih nogu zaista može da bude iritantan i uporan. Pored redovne terapije i svakodnevnog mazanja gelovima, ishrana mora biti adekvatna. Jedite što više povrća i voća uz obavezno unošenje integralnih žitarica.

VeGel
VeGel
Zatvori

VeGel

950.00 RSD
Nega kože umornih nogu Zapremina 100ml
Dodaj u korpu

Gelovi za umorne noge – dejstvo gelova

Gelovi za umorne noge pružaju olakšanje onda kada je to najpotrebnije. Umorne i teške noge najčešći su simptom slabe cirkulacije u nogama. Zbog slabe cirkulacije, noge i stopala često su hladna. Usled toga se tokom dana javljaju neprijatni trnci i grčevi. Na cirkulaciju direktno utiče način života. Ako preko dana dugo sedite ili pak stojite na poslu, cirkulacija će Vam sigurno biti loša. Počnite sa uvođenjem zdravih navika. Koristite gelove za umorne noge koji u svom sastavu sadrže aktivne prirodne sastojke. Tradicionalno se od davnina koristi ekstrakt divljeg kestena.

Uvek se pri odabiru gelova odlučite za one koji su na biljnoj osnovi. Laganim pokretima gel umasirati u kožu umornih nogu. Dobri rezultati se postižu gelovima koji imaju više biljnih ekstrakata. To su uglavnom ekstrakti kamilice, šipurka, nevena, kao i glicerin i ulja ruzmarina i eukaliptusa. Redovnom primenom otklonićete neprijatne osećaje kod dugotrajnog sedenja ili stajanja. Osećaj teških nogu može da nas ometa u svakodnevnim poslovima. Pored redovne upotrebe gelova, važno je i redovno vežbanje, zdrava ishrana i zdrave navike. Budite odgovorni prema sebi i ne dozvolite da vas problem umornih nogu sprečava u obavljanju dnevnih aktivnosti. Svakako se preporučuje za češću upotrebu, za masažu umornih nogu.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu