Nega stopala

Nega stopala je veoma bitna. Treba uvesti posebnu i svakodnevnu negu stopala kako bi se izbegli problemi sa stopalima.Noge su stvorene za hodanje i važno je da ne zapostavite važnost zdravlja stopala. Uprkos udaljenosti od srca, zdravlje stopala može uticati na vaše celokupno zdravlje.

Zatvori

Puder za stopala – lepa stopala

500.00 RSD
Protiv neprijatnih mirisa obuće i stopala Zapremina 100ml
Zatvori

Nail Spray – lepi nokti

850.00 RSD
Za lepe i zdrave nokte Zapremina 30ml
Zatvori

Emoliens 10% Urea

900.00 RSD
Hranljivo hidrantno mleko za suvu kožu tela Zapremina 200ml

Važno je ne zanemariti bol u stopalima. Ako vas bole noge, vreme je da se obratite lekaru. U stvari, stopala treba redovno kontrolisatii čak i pre nego što postoji problem. Sastoje se od preko 50 kostiju, 200 mišića, 60 zglobova, tetiva i ligamenata. Zbog toga za stopala možemo reći da su zaista pravo čudo tehnike u telu.

Nega stopala – zašto je preventivna nega stopala važna?

Tri važna razloga za brigu o nogama i stopalima uključuju kvalitet života, produktivan rad i redovna fizička aktivnost. Kvalitet vašeg života je direktno povezan sa vašom sposobnošću da budete samozadovoljni. Aktivnosti poput rada, kupovine i šetnje samo su neke od svakodnevnih aktivnosti zbog kojih ste zadovoljni. Ako imate problema sa stopalima ili vas bole noge, nećete funkcionisati najbolje. Noge se često uzimaju zdravo za gotovo, ali čak i manji problemi sa stopalima mogu nam učiniti život vrlo neprijatnim. Srećom, imamo bogatstvo stručnih informacija koje će vam pomoći da se brinete o stopalima.

Nikako ne treba zanemariti estetsku negu stopala. Jer, lepa i negovana stopala govore da vodimo računa o svom izgledu. Loša nega stopala, može dovesti do stvaranja zadebljanja, ispucalih peta i gljivica.
Da Vam se ne bi stvarali žuljevi i zadebljanja kože, koristite kreme negu stopala. Stopala treba negovati na isti način kao i ruke, tu nema razlike. Koristite prirodne preparate za negu stopala. Eucerin krema za stopala je izuzetan izbor ako vam je koža suva i ako postoje zadebljanja. Neven je biljka koja je odlična za negu suve kože i za regeneraciju. Takođe pomaže kod gljivičnih oboljenja i smiruje kožu nakon dužeg hodanja ili neke blage iritacije.

Ne zaboravite na pedikir. Neka vaši nokti uvek izgledaju uredno. Nega nogu i nega stopala mora da bude svakodnevna i sveobuhvatna. Redovno slušamo potrebe kupaca, ali i profesionalaca iz sveta lepote i njihovih klijenata pa smo kreirali prirodne i kvalitetne proizvode za negu stopala.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu