Kreme protiv fleka na rukama

Kreme protiv fleka na rukama su najbolje kozmetičko sredstvo za negu kože koja je sklona flekama. Ove kreme deluju na kožu tako što dekolorišu pigmentisane mrlje. Ove mrlje na rukama, nastaju kao posledica izlaganju suncu.

Kolor kontrol gel krema za ruke

1,600.00 RSD
Protiv fleka na koži ruku Zapremina 50ml
Dodaj u korpu

Takođe nastaju usled preterane upotrebe solarijuma kao i starenja kože.
Fleke se najčešće javljaju u više nijansi braon boja. Osim na rukama mogu se videti i na licu i ramenima. Pomoć u otklanjanju fleka na koži možemo naći u prirodi. A sastojak koji je uglavnom najbitniji je Lactokine. Od velike važnosti je dnevna zaštita kože.

Kreme protiv fleka na rukama – kada početi sa korišćenjem

Tamne mrlje uglavnom nepravilnog oblika su sve češći problem žena. Zbog povećanog stvaranja pigmenta melanina u koži dolazi do hiperpigmentacije kože. Ovo podrazumeva diskoloraciju kože i potrebno je vreme da se problem ukloni. Upotreba kreme je poželjna čim počnete da primećuje minimalne flekice na koži ruku. 
Najučinkovitiji aktivni dermatološki sastojci za tretiranje hiperpigmentacije su:

*Vitamin C
*Vitamin E
*Niacinamid
*Azelailčna kiselina
*Glikolna kiselina
*Hidrokinon

Svaki od ovih sastojaka daje specifične benefite u obnavljanju kože i posvetljivanju.

Upotreba kreme protiv fleka na rukama

Neželjene hiperpigmentacije kože osim faktora koje smo naveli može da prouzrokuje i genetika. Takođe i hormonski disbalans.Smeđe fleke na koži su uglavnom bezopasne. Nema preteranih razloga za brigu. Međutim estetski razlozi navode na želju da ih se rešimo.Vreme je nemoguće zaustaviti, ali proces starenja možemo usporiti. Ne dozvolite da zbog nedostatka vremena za negu kože znaci starenja poput staračkih pega porane.

Ako je čista koža bez fleka ono čemu težite, odaberete sebi kremu na prirodnoj bazi. Pogledajte u sastavu da li sadrži SPF faktor i ekstrakte koji pospešuju hidrataciju. Tako ćete dobiti višestruki tretman kakav koža zaslužuje. Nanesite kremu nekoliko puta dnevno i rezultati će uslediti. Važno je da budete istrajni i motivisani. Za dobru negu birajte kreme od prirodnih sastojaka, kao što su naše kreme Medic Plants.

 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart