Piling za telo

Piling za telo predstavlja jedan od tretmana koji sa površinskog sloja kože uklanja ostarele i mrtve ćelije. Redovni piling je važan jer se na taj način organizam oslobađa toksina. Uz to, stimuliše se i rast novih ćelija. Nakon pilinga, koža će bolje upijati aktivne supstance. Posle tretmana rezultat je sjajnija, mekša i baršunastija koža.

Šećerni piling – za kožu kao somot
Zatvori

Šećerni piling – za kožu kao somot

790.00 RSD1,100.00 RSD
Predivan piling za celo telo sa zavodljivim mirisnim uljima bele orhideje i belog lotusa
Odaberite opcije

Tri osnovna elementa svakog pilinga su: piling čestice, ulje i aroma.

Koža se može pilingovati hemijski i mehanički. Kod mehaničkog pilinga nežno kružnim pokretima nanosite piling četkom. Ovaj tretman trebalo bi da traje oko 30 sekundi. Zatim telo isperite mlakom vodom. Nikako nemojte ispirati vrućom vodom. Nakon tretmana nanesite hidratantnu kremu. Osim četkice može se koristiti i sunđer za piling. Sunđer takođe utrljajte kružnim pokretima. Piling rukavica je veoma efikasna za veće površine, kao što su noge ili ruke. Ono o čemu treba voditi računa kada je nanošenje pilinga u pitanju je tip kože koji imamo.

Piling za telo – kako odabrati?

Ako vaša koža nema komplikacija možete odabrati bilo koji metod pilinga. Svejedno je da li ste izabrali mehanički ili hemijski. Samo je potrebno paziti da se oni ne kombinuju istog dana. Voćne kiseline su najpopularniji i najdostupniji oblik hemijskog pilinga. One deluju tako što denaturišu proteine. Posebno su se pokazali kao dobri i danas su veoma aktuelni šećerni pilinzi sa mirisnim notama. Primenjuju se utrljavanjem na suvu kožu celog tela pre tuširanja. Koža će biti predivno glatka i mirisna, uz osećaj potpune relaksacije tela.

Pilinzi za telo imaju pozitivne efekte i rezultate u kombinaciji sa drugim anticelulit tretmanima. Osim toga poboljšava se cirkulacija i sprečava se stvaranje masnih naslaga. Piling je jedan od najjednostavnijih kozmetičkih tretmana, koji ne zahteva veliko umeće. Naročito je zahvalno što ga lako možete sebi priuštiti i u kućnim uslovima. Napravite sebi ugođaj, bar jednom nedeljno. Vaše telo to zaslužuje. Jer piling za telo, izmedju ostalog stimuliše proces detoksikacije kože.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu