MP Poklon Set Amla 45+ set (Amla 45+ krema + Amla uljani serum)-anti age nega zrele kože

Šifra: 26
Kategorija: MP Poklon Setovi

Različite kombinacije od dva proizvoda u prelepoj ručno rađenoj kutiji

1950 din.
  • Načini plaćanja
  • Cena dostave
  • SMS Naručivanje

Amla (Phyllanthus Emblica) poznata je po bogatom sadržaju aktivnih sastojaka koji blagotvorno deluju na našu kožu. Amla raste na obali Kašmira, u Burmi i tropskim i suptropskim delovima Cejlona. Poznata je kao myrobalans i kao jedan od tri sastojka triphale, ajurvedskog leka za regeneraciju i podmlađivanje. Poseduje snažan “skin lightening” efekat, deluje prosvetljujuće na kožu. Plod, čiji se ekstrakt koristi u kozmetici, veoma je bogat vitaminom C (oko 50 puta viša koncentracija vitamina C nego u limunu). Od ostalih sastojaka sadrži: tanine, antocijanide, esencijalno ulje, bazno ulje, karoten, riboflavin, linolnu, linoleinsku kiselinu, oleinsku, palmitinsku i miristinsku kiselinu, alanin, serin, a od minerala: Ca, Zn, Se, Na i P, koji jačaju vezivno tkivo i ishranjuju kožu. Zbog prisustva flavonoida i karotena u amli, kreme postepeno tamne i dobijaju svetlo braon boju, što ne utiče na kvalitet proizvoda.
Primena: Dva puta dnevno naneti MP Amla 45+ Anti-Age kremu jagodicama prstiju, a zatim lagano masirati kožu lica, vrata i dekoltea. Kremu naneti na očišćenu kožu. Krema je pogodna i kao podloga za šminku.

MP Amla Anti Age Uljani Serum je odličan serum koji sadrži obilje prirodnih ulja sa vitaminom E i prekrasnim mirisom bijele orhideje i lotosa. Izabrana ulja direktno utiču na poboljšanje strukture i stanja kože. Kompozicija je sastavljena od ulja: ruže, kanabisa, argana, badema, pirinča, nevena, šargarepe, koštica kajsije, ruzmarina i semena grožđa uz dodatak vitamina E. Ulja su izuzetno hranljiva, što koži daje vidno bolju strukturu.Vitamin E je antioksidans koji ima sposobnost „neutralizacije“ lipidne peroksidacije ćelijskih membrana i taloženja atoma kiseonika. Štiti od štetnih uticaja UV zraka, ima protivupalno dejstvo i vlaži kožu. Sposobnost sprečavanja fotostarenja i svojstva ovlaživača, vitamin E usporava stvaranje bora.
Način upotrebe: MP Amla serum Anti Age Uljani Serum nanositi jednom do dva puta dnevno sa nekoliko kapi vode, zbog bolje apsorpcije.