DSC_2398-5A
DSC_2402B

MP Poklon Set kolor kontrol krema za lice i ruke

Šifra:
Kategorija: MP Poklon Setovi

Različite kombinacije od dva proizvoda u prelepoj ručno rađenoj kutiji

2100 din.
  • Načini plaćanja
  • Cena dostave
  • SMS Naručivanje

MP Kolor Kontrol Krema za Ruke deluje dekolorišuće na pigmentisane mrlje, na koži ruku, nastale kao posledica izlaganja suncu, kao i tokom procesa starenja. Efekat postiže zahvaljujući dejstvu vitamina B3 i ekstrakta peršuna koji su primenjeni u optimalnim koncentracijama. Sadrži zaštitni faktor.
Primena: Kremu lagano utrljati u kožu ruku zahvaćenu pigmentacijama dva puta dnevno.

MP Kolor Kontrol Krema za Lice je hidrantna, skin whitening krema koja sadrži optimalnu koncentraciju vitamina B3 (niacinamida) i ekstrakt lista peršuna zaslužne za smanjenje pigmentisanih mrlja na koži lica nastalih kao posledica sunčanja, akni, kao i procesa starenja. Koža dobija ujednačeniju nijansu i pigmentne fleke postepeno nestaju. Povoljno deluje na tamne podočnjake, pa tako koži lica daje svežiji i mlađi izgled. Osim dekolorisanja fleka, vitamin B3 pomaže u obnavljanju strukture matriksa epiderma, smanjuje transepidermalni gubitak vode, poboljšava hidrataciju i time postiže znatno lepši izgled kože. Sadrži SPF faktor.
Primena: Kako bi se postigli zadovoljavajući rezultati, najbolje je kremu nanositi dva puta dnevno (ujutru i uveče) na očišćenu kožu lica.