MP Poklon Set Peptid Filler + Krema sa matičnim ćelijama zelene jabuke-negom protiv bora

Šifra: 46
Kategorija: MP Poklon Setovi

Različite kombinacije od dva proizvoda u prelepoj ručno rađenoj kutiji

3250 din.
  • Načini plaćanja
  • Cena dostave
  • SMS Naručivanje

MP Peptid Filler pro-aktiv anti-age serum je je nova formulacija, izuzetno bogatog sastava. Sadrži hijaluronsku kiseline 3D strukture, peptide, antioksidanse, vitamin B3 i matični mleč. Matični mleč poseduje izuzetna nutritivna svojstva jer sadrži minerale: kalcijum, bakar, gvožđe, fosfor, silicijum, kalijum, sumpor, kompleks B-vitamina, gama globulin i 17 različitih aminokiselina, uključujući i one koje naš organizam ne stvara, a važne su za pravilan metabolizam kože.Hijaluronska kiselina i peptidi imaju značajnu ulogu u hidrataciji kože i njenom održanju u dobrom stanju. Osim regenerativne, nutritivne i uloge u hidrataciji kože, primenjeni peptidi ublažuju tamne podočnjake oko očiju. Odlična hidratacija kože uočava se već nakon nekoliko prvih dana primene.
Upotreba: Dva puta dnevno naneti na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea uz laganu masažu do potpunog upijanja.

Benefit: koža postaje gratka, čvršća i hidrirana


Matične ćelije zelene jabuke
 su izolovane na švajcarskom Institutu. To su prve biljne matične ćelije koje su kao aktivni sastojci upotrebljene za anti-age negu kože.Tretman matičnim ćelijama je neinvazivni metod hidratacije i poboljšanja strukture kože. Kliničke studije pokazuju da tretman proizvodima sa matičnim ćelijama zelene jabuke, aplikacijom dva puta dnevno u trajanju od 28 dana znatno smanjuju du­binu formiranih bora i osvežavaju boju tena.MP Krema s Matičnim Ćelijama Zelene Jabuke je namenjena za primenu na koži nakon 25. godine. Primenjuje se dva puta dnevno (dnevno-noćna nega). Uloga joj je da hidrira epiderm do dubokih slojeva, a zbog sadržaja ulja semenki grožđa bogatog fitoestrogenima, slobodnim masnim kiselinama i prirodnim vitaminom E, kao i prisustvom nefizioloških lipida i fosfolipida, deluje na regeneraciju gradivnog materijala, pa time popravlja strukturu i opšti izgled kože.
Primena:Dva puta dnevno naneti MP Kremu s Matičnim Ćelijama Zelene Jabuke na lice, vrat i dekolte. Lagano masirati do potpunog upijanja.