MP Urbana kozmetika sa probiotikom-Green Inspiration

 • Zbog čega su Green Inspiration cream & serums tako efikasni u postizanju svežeg izgleda Vaše kože?                                                                                                                                                                                                     

Zbog toga što predstavljaju inovativni koncept anti-pollution kozmetike koji bogatom formulom odgovaraju na izazove spoljašnje sredine.                                                                                                                                 

 • Koji su to izazovi? 

Svima nam je poznata priča o oštećenju ozonskog omotača, globalnom zagrevanju i štetnom uticaju UV zraka. Pored toga, veliki zagađivači su izduvni gasovi automobila, industrijska zagađenja, čađ i gar,prašina....

Kako deluju Green Inspiration cream & serums?

Green Inspiration je inovativna linija anti-pollution  (protiv zagađene atmosfere) koncepta za negu i zaštiti kože.Urbana kozmetika je postala must have u svim urbanim regijama, gde je problem zagađenog vazduha dominantan, a zaštita kože od pre vremenog starenja i oštećenja potreba.

Svojim specifičnim sastojcima ( poseban derivat probiotika, matični mleč, vitamin B3, peptidi, antioksidansi…) popravlja strukturu kože, održava njenu pH vrednost i održava potencijal njene odbrambene barijere. Koža postaje glatka, već nakon prve primene. Ovi sastojci deluju i protivupalno. I, mada  funkcija ove anti-pollution kozmetike nije medicinska, oporavak kože sklone pucanju, perutanju isušivanju i boranju je očigledan.

Proizvodi Green Inspiration grupe ishranjuju zaštitni sloj kože (mikrobiom), hidriraju je, obogaćuju međućelijski matriks epiderma i pomažu u očuvanju njene vitalnosti i svežine.Ovo je moguće zahvaljujući izuzetnim sastojcima:

 • derivat probiotika Bacillus coagulance (Bacillus ferment)
 • peptidi
 • 3D hijaluronsku kiselinu
 • argirelin (anti-age)
 • superoxide dismutasa
 • matični mleč
 • vitamin B3
 • hranljiva biljna ulja: kanabisa, argana, semena grožđa, badema, pirinča, šargarepe, nevena, koštica kajsije, ricinusa, ruže i ruzmarina.

Najnovije kliničke studije pokazuju efikasno delovanje derivata probiotika Bacillus ferment u pogledu:

 • smanjenja dubine bora
 • smanjenja crvenila kože
 • redukcije tamnih podočnjaka i jastučića
 • regulacije proširenih pora i
 • povećanju elastičnosti kože.

 Nekoliko reči o ostalim komponentama....

Superoksid dismutaza je anti-aging faktor i odličan antioksidans. Zbog svoje sposobnosti da smanji uticaj slobodnih radikala na oštećenje kože, kao i da je štiti od UV zračenja, usporava stvaranje finih bora i pojavu drugih znakova starenja: tamnih fleka i opuštene kože. U prirodi se nalazi u zelenom povrću kao što su brokoli i kupus.

Matični mleč je poznat od davnina – dragocen i redak, čuvao se kao tajna lepote aristrokratkinja. Matični mleč je bogat izvor minerala, vitamina (A, B5, B6, C, E), proteina (sadrži dragocene aminokiseline) i enzima.

Niacinamid (vitamin B3) je visokovredan vitamin čiju efikasnost dokazuju brojne naučne studije. On je antioksidans koji štiti kožu od štetnih uticaja spoljašnje sredine. Poboljšava izgled kože kroz regulaciju proširenih pora, neujednačenog tona tena i redukciju finih bora.

Hijaluronska kiselina jedinstvene 3D strukture dospeva u dublje slojeve kože u kojima potpomaže očuvanje vlage.

Hranljiva biljna ulja su bogara omega masnim kiselinama, neophodnim za pravilan metabolizam kože.

Kako i kada koristiti Green Inspiration cream & serums?

Green Inspiration anti-pollution cream je preporučena za negu lica, vrata i dekoltea, dva puta dnevno, tokom cele godine.

Green Inspiration anti-pollution serum se preporučuje kao proizvod koji se nanosi pre kreme (booster) na kožu kojoj je potrebna intenzivnija ishrana. Takođe, može se koristiti samostalno, kao podloga za šminku kod masnog tipa kože.

Green Inspiration anti-pollution oily serum  je visoko-hranljiva uljana kompozicija. Namenjen je suvoj koži. Sadrži esencijalne masne kiseline (omega masne kiseline), neophodne za pravilan metabolizam kože.

Anti-pollution | Anti-Wrinkle Cream Superfood Krema

Izuzetno hranljiva krema s derivatom probiotika, 3D hijaluronskom kiselinom, peptidima...

Anti-pollution | Anti-Wrinkle serum-Superfood moisturizing serum

Perfektan serum za podmlađivanje kože sa probiotikom, hijaluronskom kielinom, peptidima...