Reklamacije

REKLAMACIJE

Medical Plants doo tim je svestan vaših prava kao kupaca i posvećeni smo unapređenju vašeg poverenja kada je u pitanju kupovina putem Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bismo vam u što većoj meri olakšali posao.

Bitna napomena:

Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda, kao kupac ste dužni da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Primljenu robu ste dužni da proverite po prijemu i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na proizvodu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, savetujemo da takvu pošiljku ne preuzimate.

Neispravna roba

U slučaju neispravne robe molimo Vas da nam pošaljete mail sa naslovom REKLAMACIJA na adresu: medicalplants@mts.rs kako bi naša odgovorna odoba za reklamacije u najbržem mogućem roku mogla da odreaguje na Vaš zahtev.
Medical Plants doo posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca.Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, slobodno nas kontaktirajte i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju. Naravno, molimo da čuvate originalna pakovanja.

Reklamacije na oštećenja u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

Nemojte potpisati prijem pošiljke.
Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.
Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod.
Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu ili da ste dobili proizvod:

  • koji niste poručili a nalazi se na računu
  • koji niste poručili a ne nalazi se na računu
  • koji ste poručili a ne nalazi se na računu
  • koji je oštećen
  • koji je neispravan iz bilo kog razloga
  • na koji ste dobili neku neželjenu reakciju
  • kome je istekao rok trajanja,

obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena.

Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete na email adresu medicalplants@mts.rs i kontaktirate nas telefonom na broj 031.713-132.

Ako tokom korišćenja utvrdite da je proizvod neispravan ili se pojavi bilo kakva neželjena reakcija, potrebno je da nas odmah obavestite tako što ćete nas kontaktirati telefonom na broj 031.713-132 ili nam poslati email sa opisom problema i vašim kontaktom.Stupićemo sa Vama u kontakt što pre.

Pravo potrošača na odustanak od ugovora

OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA

OBAVEŠTENJE U SLUČAJU POVRATA ROBE U ZAKONSKOM ROKU

OBAVEŠTENJE O PRAVIMA I OBAVEZAMA POTROŠAČA

Dokumentacija koju šaljemo

Kompletnu dokumentaciju – račun, Ugovor na daljinu, Obrazac za odustanak od ugovora, Obaveštenje u slučaju povrata robe u zakonskom roku i Obaveštenje o pravima I obavezama potrošača – cenjenim kucima šaljemo putem e-mail-a u elektronskoj formi.
Iz navedenog razloga molimo cenjene kupce da pri popunjavanju porudžbenice obavezno unesu validnu e-mail adresu na koju će stići dokumentacija. Isporuku vršimo putem partnerskih kurirskih službi. Slanje prethodno navedene dokumentacie nastupa po dobijanju izveštaja kurirske službe da je roba isporučena na željenu adresu, u razumnom roku (do 48 sati nakon dobijanja potvrde od strane kurirske službe).

 
 
 
 
Korpa
Registrujte se

No account yet?

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu
Shop
0 Lista želja
0 items Cart