Mleko za skidanje šminke

Mleko za skidanje šminke obično koristimo za skidanje šminke. Ako se probudite sa maskarom i dalje razmazanom preko očiju, verovatno ne uklanjate šminku pravilno. Već znamo važnost uklanjanja šminke svake večeri, ali da li znate koji proizvod nudi najbolje rezultate? Pa naravno, mleko za skidanje šminke.

Emolliens 200ml
Emolliens 200ml
Zatvori

Emolliens 200ml

1,350.00 RSD
Hranljivo mleko za čišćenje lica i negu tela Zapremina 200ml
Dodaj u korpu

Mleko za uklanjanje šminke je takodje hidratantna krema. I u mnogome olakšava svoju ulogu u nezi i čišćenju kože.
Većina šminke sadrži čestice rastvorljive u ulju. U vezi sa tim, odluka da za sredstvo za skidanje šminke bude mleko, je najbolja opcija! Za one koji imaju suvu kožu, mleko za čišćenje može vam koristiti jer rastvara površinske nečistoće i masnoću bez dehidracije kože. Učinkovito sanira kožu bez uklanjanja prirodnih ulja, tako da koža ostaje uravnotežena i hidrirana.
Dakle, ako se obično šminkate teško, odlučite se za sredstvo za čišćenje na bazi ulja ili mleko za čišćenje. Inače, micelarna voda je dovoljna za uklanjanje lagane šminke.

Mleko za skidanje šminke – kako napraviti pravi izbor

Ulje za čišćenje, micelarna voda ili mleko za uklanjanje šminke? Kako pravilno odabrati sredstvo za uklanjanje šminke za svoju kožu.
Širok spektar sredstava za uklanjanje šminke može da zbuni tipove.
Teško je pratiti korak sa sredstvima za uklanjanje šminke koja postoji u industriji lepote. Sa toliko dostupnih formulacija, kako znati šta vama najbolje odgovara? Prilikom izbora treba imati na umu nekoliko stvari.
Izbor pravog sredstva za uklanjanje šminke treba da zavisi od vaše teksture i tipa kože. Svakako treba razlikovati sredstva za uklanjanje šminke po načinu na koji pročišćavaju kožu. Oni se razlikuju po karakteristikama poput količine vlage koju dostavljaju na kožu.

Postoje neke tri kategorije prema površinski aktivnim supstancama ili klasi sastojaka koji čiste kožu:
– Bez površinski aktivnih sredstava. Ta sredstva za čišćenje su ulja i balzami
– nisko površinski aktivnih sredstava. To su mleko za čišćenje i micelarna voda
I na kraju tradicionalna sredstava za uklanjanje. To su penasta sredstava za čišćenje.

Veoma je važno koristiti nežno i blago sredstvo za uklanjanje šminke. To je svakako mleko. Mleko dubinski čisti pore i prehranjuje kožu. Mleko za skidanje šminke najpopularnije je tehnika uklanjanja nečistoća.

Shop
Sidebar
0 Lista želja
0 items Cart

Korpa

zatvori

Registrujte se

zatvori

Scroll To Top
Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Medic-Plants.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu