Poštovani korisnici proizvoda Medical Plants,


Uslovi korišćenja on line prodavnice definišu način porudžbine i isporuke Medical Plants proizvoda sa ciljem održanja što kvalitetnije saradnje i zadovoljstva partnerskog odnosa (Prodavac – Kupac)

1. Opšti uslovi:

Nakon prijema porudžbine putem on line prodavnice dobićete povratni mail sa potvrdom porudžbine. 
Medical Plants ( u daljem tekstu Prodavac) se obavezuje da naručene kozmetičke  proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku, „brzom poštom“ sa kojom ima sklopljenu ugovornu obavezu.Vrednost pošiljke i troškove dostave Medical Plants kozmetičkih proizvoda kupac plaća pouzećem. Za porudžbinu čija vrednost prelazi 2000.00 RSD troškove transporta snosi Prodavac (Medical Plants doo).
U slučaju bilo kakve promene Podravac je u obavezi da obavesti Kupca o nastaloj promeni prilikom potvrđivanja porudžbine telefonskim putem ili putem email-a. 

2. Reklamacije

Molimo Vas da naručene proizvode proverite nepostredno nakon prijema. Za sva dodatna pitanja i reklamacije kontaktirajte našu službu za reklanacije na telefon 031.713. 132 ili putem email-a: medicalplants@mts.rs.

OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA

3.Privatnost podataka:

Kako bismo uspešno primili i obradili Vašu porudžbinu neophodni su nam Vaši lični podaci kao što su: ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona. Ovi podaci su nam neophodni kako bismo potvrdili porudžbinu, izvršili isporuku na Vašu adresu i Vas informisali o eventualnim izmenama. Obavezujemo se da ćemo Vaše podatke koristiti isključivo u navedene svrhe, i ni u kakve druge, i da ćemo na taj način čuvati Vašu privatnost. Svi zaposleni firme Medical Plants doo obavezni su da poštuju politiku privatnosti firme i njenih klijenata.